Ervaren Meubelstoffeerder
WerkTalent
Eindhoven, Noord-Brabant, NL
6 dagen geleden
source : Jobbird

Als ervaren stoffeerder weet je dat stofferen zwaar werk is en dat je veel meer vakkennis moet hebben dan veel mensen denken.

Iedere stof heeft andere eigenschappen en het is regelmatig een gevecht om een stoel, bank of paneel perfect te bekleden.

Jij kunt hiermee omgaan, je kent de materialen en weet tot waar je kunt gaan voor het materiaal het begeeft. Het bedrijf waar je komt te werken is op zoek naar enkele goede stoffeerders die bij hen hun toekomst willen veiligstellen.

Het is een fulltime baan in dagdienst en we betalen een goed en ruim salaris. Daarnaast krijg waarderen wij onze mensen, zodat je ook op de werkvloer met een fijn gevoel jouw steentje bijdraagt.

Momenteel wordt er gewerkt vanuit de locatie tussen Utrecht en Zaltbommel, maar eind 2021 gaan we definitief verhuizen richting Den Bosch - Eindhoven.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier