Projectcoördinator gevelrenovatie
Eminent
Eindhoven, NL
20 uur geleden
source : Bouwvacatures

Als specialist op het gebied van gevelrenovatie ben jij de persoon die bij grote gevelrenovatie projecten zijn meerwaarde laat zien.

Uiteraard ben je daarnaast op niveau met betrekking tot verduurzaming, bouwkundige oplossingen en schilderwerk. De veelzijdigheid van jouw kennis pas bij de veelzijdigheid van de projecten en dus oko je werkzaamheden.

Zo ben jij degene die de juiste hoeveelheid materiaal en manuren uitrekent maar daarnaast ben je ook betrokken bij de calculatie, inkoop en planning van het project gericht op de gevelrenovatie.

Kortom een veelzijdige bouwkundige met een passie en specialisme voor gevelrenovatie!

Interesse? Neem contact op met Filip Martens, 06 - 18 25 71 31, f.martens eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Bouwkundige HBO werk- en denkniveau
 • Afgeronde bouwkundige opleiding
 • Ervaring met RGS-projecten is een pré
 • Bereid VCA Vol te behalen
 • Bedrijfsomschrijving

  Dit groot onderhoudsbedrijf biedt multidisciplinaire bouwkundige dienstverlening, inclusief begeleiding en ondersteuning, vanuit vijf vestigingen verspreid door het hele land.

  Zij bieden een brede dienstverlening op het gebied van renovatieprojecten, planmatig onderhoud, service- en mutatieonderhoud en van diverse specialistische onderhoudstechnieken.

  Daarbij kunnen zij inspecties uitvoeren en bouwkundig advies geven. In feite kunnen klanten elke vraag over werkzaamheden aan de binnen- en buitenzijde van uw gebouwen bij deze partij neerleggen : van de complete renovatie van woningen, flatgebouwen of parkeergarages tot klein bouwkundig onderhoud.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende, drukke en afwisselende functie bij een leuke organisatie;
 • Er heerst een mentaliteit van hard werken en er is sprake van een open en informele werksfeer;
 • Wij bieden een salariëring in overeenstemming met de zwaarte van de functie, uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (auto van de zaak) en goede scholingsmogelijkheden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier