E&I Monteur Maintenance
Wanted
Bohrweg 2, 3208 KR, Spijkenisse, NL
4 dagen geleden

Functie omschrijving

Als E&I Monteur Maintenance ben je werkzaam voor de afdeling onderhoud, die zich richt op revisie-, modificatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Het maintenance team bestaat uit zowel e&i als mechanisch monteurs en enkele voormannen. Onderling behandelen jullie zowel urgente als minder urgente storingen als ook reguliere onderhoudswerkzaamheden.

In het werkveld werk je nauw samen met de productie afdeling, wat betekent dat je regelmatig contact kan en zal hebben met proces operators, productie engineers en wachtchefs.

Uiteindelijk is jullie gezamenlijk belang om de fabriek maximaal mogelijk operationeel te houden, met zo min mogelijk downtime.

Functie eisen

Voor de functie van E&I Monteur Maintenance zoekt WANTED een gemotiveerde en ervaren monteur die resultaatgericht aan het werk gaat.

Daarnaast beschik je over :

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • MBO werk- en denkniveau met bij voorkeur een MBO 4 diploma richting Elektrotechniek;
 • Ervaring op meet- & regelgebied;
 • Bij voorkeur over werkervaring in een industriële / (petro)chemische organisatie;
 • De wil om jezelf te blijven ontwikkelen d.m.v. opleidingen;
 • Eigen vervoer om op locatie te kunnen komen.
 • Bedrijfsprofiel

  WANTED is sinds 1981 gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch en kader personeel voor projecten in binnen- en buitenland.

  Onze visie is dat kwaliteit voorop staat, daarom laten we de wensen van de klant en kandidaat waar mogelijk op elkaar aansluiten.

  Opdrachtgever

  Onze opdrachtgever is een gevestigde aannemer in het Rotterdamse industrie gebied, die continue op zoek is naar talentvolle medewerkers ter uitbreiding van de organisatie.

  Arbeidsvoorwaarden

  WANTED is een loyale en sociale werkgever en stelt de medewerker centraal. We bieden continuïteit in het aanbod van werk, mede daarom behoren het volgen van opleidingen en trainingen tot de mogelijkheden.

  Boven alles bieden wij een marktconform salaris en een degelijk secundair pakket aan arbeidsvoorwaarden. In dit geval zul je bij de opdrachtgever direct in dienst komen en kun je rekenen op een uitstekend voorwaardenpakket met mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

  Sollicitatie informatie

  Bij gebleken geschiktheid treed je bij Wanted in dienst of direct bij onze opdrachtgever. Om te solliciteren of voor meer informatie kun je contact opnemen met Martin Herlaar via martin teamwanted.nl of 06-40185105.

  Contactpersoon

  Martin Herlaar T : (088) 9668 340

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier