SQL Server Specialist/DBA bij een grote speler, Alkmaar
CareerValue B.V.
Alkmaar, NL
3 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

In jouw rol zal je ondersteuning verlenen aan verschillende scrumteams met jou Database Administration kennis. Je werkt daarin Agile .

Daarbij ben jij als de SQL Server specialist o.a. verantwoordelijk voor de performance tuning en het inrichten van disaster recovery.

Ook komt hier een stuk security en / of compliance bij kijken. Je bent betrokken bij de ondersteuning in de transitie die gaande is naar het cloudgericht werken, hiervoor is cloudkennis welkom maar geen harde eis.

Om processen nog sneller te maken en te automatiseren zal je werken met Powershell . Wat de rol ook aantrekkelijk maakt is het meedenken over de visie van de producten en het opstellen van de DBA roadmap.

Functie-eisen :

 • Je hebt jouw HBO / WO afgemaakt, het liefst een relevante opleiding;
 • Je bent een SQL Server Specialist;
 • Je hebt geruime ervaring met T-SQL ;
 • Je hebt ervaring met Powershell en scripting;
 • Jouw ervaring met cloud is gewenst, maar geen harde eis;
 • Je beheerst de Nederlands e taal in woord en geschrift.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Deze organisatie in de regio Alkmaar bestaat al ruim 40 jaar en heeft inmiddels bijna 100 medewerkers in dienst. De IT-afdeling bestaat uit ongeveer 15FTE.

  Samen met deze collega's ga jij werken in een omgeving waar de sfeer open en informeel is. Doordat dit bedrijf al zolang bestaat, kom je in een financieel gezonde en stabiele organisatie terecht.

  Ze bieden hun medewerkers graag een beetje meer, door altijd gericht te zijn op de wensen van haar medewerkers. Zo zijn er binnen deze organisatie voldoende mogelijkheden jezelf te blijven ontwikkelen.

  Ook is er een hoge mate van flexibiliteit.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier