Projectleider elektrotechniek - regionale projecten - Noord-Holland
YER Nederland
Amsterdam, NL
14 dagen geleden

Als Projectleider ligt jouw uitdaging in het optimaal realiseren van de integrale projecten, waar jij verantwoordelijk voor bent.

Dit zijn projecten van circa 100.000 euro tot 3 miljoen euro. In samenwerking met je team ben je verantwoordelijk voor de planning, materieel-

en materiaalvoorziening voor één of meerdere projecten en streef je continu naar een hoge klanttevredenheid. Je optimaliseert het uitvoeringsproces en bent iedere keer weer op zoek naar verbeteringspotentieel.

Binnen deze afwisselende functie ben je financieel verantwoordelijk voor jouw project en draag jij mede zorg voor de persoonlijke ontwikkeling van je teamleden.

Ook ben jij het 'gezicht' van Heijmans en ga jij in gesprek met opdrachtgevers, bouwpartners, adviseurs en leveranciers.

Vaardigheden

In alles wat je doet staat het resultaat centraal, je motiveert jezelf en je team om samen tot een goed resultaat te komen.

Je durft open en eerlijk te zijn over eventuele fouten zodat we hiervan samen kunnen leren en we continu kunnen verbeteren.

Je hebt, voelt en neemt je verantwoordelijkheid voor je taken, werkzaamheden én je team.

 • Je beschikt over een HBO opleiding in de richting van Elektrotechniek
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt affiniteit met werken in de utiliteitsmarkt (bouw, techniek, facility management)
 • Je kunt contractuele voorwaarden vertalen naar praktisch passende dienstverlening voor je klant en opdrachtgever. Hierbij ben je initiatiefrijk en staan de klantvraag en kwaliteit voor jou voorop
 • Over de werkgever

  Je komt te werken bij Heijmans Bouw & Techniek in Amsterdam. Dit is een vestiging met circa 150 medewerkers. Zij werken samen aan uitdagende projecten binnen de marktsegmenten gezondheidszorg, overheid, datacenters en hightech clean industrie.

  Je team bestaat uit een aantal enthousiaste installatiecollegae, aangevuld met bouwtechnici die in een gezonde mix van jong talent en senior deskundigheid samenwerken om de projecten tot een succes te maken.

  Voorbeelden van projecten zijn het Vrouw & Kind Centrum in Spaarne Gasthuis en de Universiteit van Amsterdam.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier