Productiemedewerker
Get Work
Heerde, NL
13 dagen geleden

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie?Voor een gaaf bedrijf in Heerde zoeken wij gemotiveerde productietoppers die graag de handen uit de mouwen steken! Wij zoeken een fulltime medewerker voor verschillende ondersteunende werkzaamheden in de productie.

Je helpt onder andere bij het op- en afrekken van goederen. Deze goederen zijn eindproducten die hierna vervoerd worden naar de klant.

Je moet dus nauwkeurig en schoon kunnen werken! Het gaat om simpele werkzaamheden. Voor het werk is geen werkervaring of opleiding vereist, je moet alleen gemotiveerd zijn om er voor langere tijd wat van te maken!.

Vind je het leuk om seriematig werk te doen, dan is deze baan echt geschikt voor jou!

Voor wat, hoort wat

Hard werken moet worden beloond. Dat vinden wij. Daarom kan je bij deze vacature productiemedewerker in Heerde (onder andere) rekenen op :

 • een passend salaris met een maximum van €9,82 bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd.
 • een baan waar je bij goed functioneren uitzicht hebt op een vaste aanstelling.
 • een baan waarbij je op termijn kan doorgroeien naar andere functies.
 • 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek.
 • pensioenopbouw na 26 gewerkte weken (boven de 21 jaar).
 • Jouw werkplek als Productiemedewerker in Heerde

  Als productiemedewerker versterk je een kleinschalig productiebedrijf in Heerde dat gekenmerkt wordt door enthousiaste medewerkers die met passie en zorgvuldigheid het werk uitvoeren.

  Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de productiemedewerker bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer.

  Dan nog even over de rol van Get Work hierin : waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures.

  Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dichtbij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.

  Dit breng je mee

  Zie jij jezelf al de beste kwaliteit leveren aan de klant als productiemedewerker in Heerde? Dan heb je sowieso de juiste mindset en dat is het allerbelangrijkste als het gaat om deze baan. Verder heb je :

 • een fulltime beschikbaarheid van 38 uur.
 • je kan goed zelfstandig werken.
 • je werkt zeer nauwkeurig.
 • een woning in Heerde of in de omgeving van Heerde, bijvoorbeeld in Wapenveld, Wezep, Epe of Vaassen.
 • Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren naar deze vacature productiemedewerker in Heerde is zó gedaan : je hebt geen cv nodig, alleen de juiste mindset.

  Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work. Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier