Eerst Verantwoordelijke Verzorgende IG, afdeling ouderen met dementie
Stichting De Waalboog
Nijmegen, NL
1 uur geleden

Word EVV’er op locatie Nijevelt : team KSW2 kijkt uit naar je warme hart, creativiteit, leergierigheid, teamspirit, rust en humor.

De afdeling

KSW staat voor kleinschalig wonen, waaronder drie huisjes’ vallen : Bosrank, Rozenhof en Akkerwinde. De bewoners zijn mensen met een psycho-geriatrische achtergrond.

Ze hebben een milde of verder gevorderde vorm van dementie, die soms gepaard gaat met gedragsproblematiek.

Het team

De medewerkers willen het de bewoners zoveel mogelijk naar de zin maken. Om hen een passend vervolg van hun leven te bieden, is er nauw contact met de bewoners zelf en hun families.

En natuurlijk met professionals binnen De Waalboog, zoals de psycholoog en de specialist ouderengeneeskunde. De medewerkers weten wat het is om de mouwen flink op te stropen, maar voelen ook alle ruimte om samen sfeer te maken.

Niet alleen met de bewoners, maar ook met elkaar. Ze zijn onderling zorgzaam, voelen zich gelijkwaardig en zijn eerlijk en oprecht.

De teamleden zijn altijd op zoek naar meer kennis en kunde. Ze nodigen deskundigen uit, duiken in e-learningprogramma’s en leren van en aan elkaar.

Verder houden ze ervan om initiatief te nemen : ideeën leggen ze makkelijk op tafel. En ambitie juichen ze toe : dus ben je nog geen EVV’er, maar zie je die stap zeker zitten?

Ook dan is je reactie welkom!

Voor de functie van EVV’er moet je beschikken over een diploma Verzorgende IG. Heb je al bakken aan EVV-ervaring’ in de (somatische) ouderenzorg?

Dan vinden we dat geweldig! Maar we maken ook graag kennis met ambitieuze doorgroeiers die een volgende stap willen nemen.

Sowieso zijn je zachte’ kwaliteiten belangrijk. Bijvoorbeeld dat je je kunt inleven in de bewoners, verbinding met hen weet te maken en hen vanuit je professionele expertise aanvult.

En dat je sociaal en flexibel bent in de omgang met mantelzorgers, collega’s en vrijwilligers. Wat je verder nodig hebt, is leergierigheid en het vermogen om creatief en rustig in te spelen op complexe of onverwachte situaties en veranderingen.

Als EVV’er schuif je aan bij het multidisciplinair overleg, ben je het aanspreekpunt voor familie, hou je het zorgplan en de zorgkaart up-to-date, neem je deel aan de artsenvisite en heb je contact met deskundigen als psycholoog, fysiotherapeut, diëtist en ergotherapeut.

En de laatste ingrediënten die KSW2 in de nieuwe collega zoekt : rust en humor. Want die twee bouwstenen’ maken van een afdeling een thuis.

KSW2 zoekt versterking van een (liefst ervaren) EVV’er, die beschikbaar is voor 28 32 uur per week. Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT.

Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid. Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering.

Over De Waalboog

Voor De Waalboog begint goede zorg op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog paste’. Toen dus alles nog bij elkaar kwam.

In mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk.

Als het leven van iemand dan opeens kantelt, getroffen door ouderdomsproblemen, helpt De Waalboog mensen om de verhaallijn van hun leven zoveel mogelijk weer op te pakken.

Met ongeveer 600 bewoners, iets meer dan 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers is Stichting De Waalboog één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio.

Maar groot’ is in onze ogen niet echt belangrijk. Wij willen professioneel, respectvol, oprecht, ondernemend en verbindend zijn.

Vanuit onze vijf locaties in Nijmegen bieden wij de bewoners, de bezoekers van de dagbehandeling en de mensen die thuiszorg ontvangen dan ook de meest hoogwaardige en belevingsgerichte zorg en een zo passend mogelijk vervolg van hun leven.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier