Calculator schilderwerk
Eminent
Eindhoven, NL
2 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als calculator schilderwerk ben jij aan het werk op de afdeling calculatie. Je calculeert voornamelijk schilderwerk, het aantal manuren, materiaal enzovoort.

Dit doe je vanaf aanvraag. Je neemt het werk op, verzorgt de calculaties, stelt begrotingen en planningen op en tot slot bestel je de materialen.

Tijdens het project bewaak en organiseer je ook het meer- en minderwerk. Het is dus een diverse rol en dat binnen een platte en gezellige organisatie.

Interesse? Neem contact op met Mitchell Spier, 06 - 48 60 79 80, m.spier eminentgroep.nl

Functieeisen

Wij zoeken iemand met ervaring om het team te versterken. Hierbij letten wij op :

 • Jouw ervaring in de schilderswereld
 • Jouw ervaring in de rol van calculator / werkvoorbereider
 • Of je in het bezit bent van een schildersdiploma of een bouwkundige diploma
 • Nauwkeurigheid en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Bedrijfsomschrijving

  Dit groot-onderhoudsbedrijf biedt multidisciplinaire bouwkundige dienstverlening, inclusief begeleiding en ondersteuning, vanuit vijf vestigingen verspreid door het hele land.

  Zij bieden een brede dienstverlening op het gebied van renovatieprojecten, planmatig onderhoud, service- en mutatieonderhoud en van diverse specialistische onderhoudstechnieken.

  Daarbij kunnen zij inspecties uitvoeren en bouwkundig advies geven. In feite kunnen klanten elke vraag over werkzaamheden aan de binnen- en buitenzijde van uw gebouwen bij deze partij neerleggen : van de complete renovatie van woningen, flatgebouwen of parkeergarages tot klein bouwkundig onderhoud.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende, drukke en afwisselende functie bij een leuke organisatie;
 • Er heerst een mentaliteit van hard werken en er is sprake van een open en informele werksfeer;
 • Wij bieden een salariëring in overeenstemming met de zwaarte van de functie, uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (auto van de zaak) en goede scholingsmogelijkheden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier