Campus Recruiter Nederland (nieuw gecreëerde functie)
Eurofins
Utrecht, Netherlands
3 dagen geleden
source : Experteer

Beschrijving van het bedrijfEurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd life sciences bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies.

Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor levensmiddelen, water, milieu, cosmetica, farmaceutische producten en contract research voor agro science.

Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in testing en laboratorium services in genomics, forensics, CDMO, advanced material sciences, medicijnontwikkeling en clinical studies.

Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise.

Eurofins bestaat wereldwijd uit circa 47.000 medewerkers, verdeeld over ruim 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 50 landen met een pro-forma omzet van 4.

5€ in 2019. Eurofins kent sterke groeiambities (CAGR 24%) en verwacht in 2020 een omzet van 5.0B€ te kunnen realiseren. Naast zeer sterke autonome groei met 15 eigen start-ups heeft Eurofins in 2019 in verschillende landen een totaal van ruim 25 acquisities gedaan.

In alle landen en regio’s waar Eurofins meerdere laboratorium sites en of verschillende services aanbiedt, groepeert Eurofins de gedeelde services in één centraal Nationaal Service Centrum.

Hier wordt er een belangrijke slag gemaakt op het vlak van efficiëntie van een aantal staffuncties. Het NSC Nederland is gevestigd in Oosterhout (Noord-Brabant) en heeft ongeveer 30 medewerkers in dienst.

Het dienstenpakket omvat : Finance Accounting, Controlling and reporting Finance IT Treasury Insurance management Tax and legal Purchasing, Payroll, and IT infrastructure FunctieomschrijvingVanwege aanhoudende groei en successen van Eurofins in Nederland werven we een Campus Recruiter.

Een nieuwe positie binnen de organisatie dus eentje met heel veel vrijheid om zelf richting te gaan geven aan de rol.Voor studenten en starters ben jij het gezicht en het eerste aanspreekpunt van Eurofins in Nederland.

Je bent de drijvende kracht achter het versterken van onze employer brand op onderwijsinstellingen en het opbouwen een talenten pijplijn op startervacatures en stages.

Je overlegt met managers en HR binnen de verschillende divisies van Eurofins in NL en brengt hun behoeften en wensen in kaart.

In samenwerking met het Campus Team van Eurofins Group ontwikkel je de Campus Recruitment Strategie Nederland, een jaarplanning, een budget en een plan van aanpak.

Je coördineert de aanwezigheid en deelname aan recruitmentevenementen op onderwijsinstellingen en studieverenigingen door het land en je organiseert evenementen en kennismakingen op onze vestigingen.

Te denken valt aan oriëntatiedagen, gastcolleges en inhousedagen.Je bent adviseur over het end-to-end recruitmentproces : denk aan het opstellen van vacatureteksten, de sourcing strategie, het selectieproces inclusief de inzet van assessments en passende arbeidsvoorwaarden.

Waar nodig voer je selectiegesprekken en doe je de contractonderhandelingen.En last but not least : Je ontwikkelt actief online communities en talent pools.

Social media hebben voor jou geen geheimen en je zorgt voor een groeiende groep talenten die ons volgt en die ge nteresseerd is in een carrière bij Eurofins.

Verantwoordelijkheden : Mede vormgeven van deze nieuwe positie binnen Eurofins NLOntwikkelen van een Campus Recruitment Strategie & Employer Branding strategieExecutie van de strategie in de vorm van een jaarplanning en actiesCoördinatie van Campus Evenementen op universiteiten en verschillende laboratorium onderwijsinstellingen (HLO en MLO)Sociale Media presence ism de Global Eurofins Community Manager.

Ontwikkelen van Communities & Talent Pools voor traineeships, startervacatures en stages.Adviseur voor het recruitmentprocesOrganisatie van inhousedagen en andere evenementenReporting : De positie rapporteert aan de HR Coordinator NL.

 • Standplaats : LandelijkWat bieden wij jou?Interessante,variërende, functie in een dynamisch, sterk groeiend bedrijf;Er is veel ruimte voor het uitdragen van een goede visie en waardevolle inbreng;
 • Een open, informele werksfeer;Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (denk aan een auto van de zaak en bonusregeling).

  Functie-eisenDe ideale kandidaat heeft een grote passie voor Campus Recruitment en maximaal 2 jaar ervaring met Corporate Recruitment of Agency Recruitment.

  Afgeronde MSc. of MA. aan een Nederlandse universiteit.Minimaal 1 jaar werkervaring in Recruitment; corporate of agency. Ervaring met Campus Recruitment is een plus.

  Je staat met nog één been in het studentenleven.Sterk analytisch onderlegd en in bezit van groot leervermogen.Zelf startend, ondernemend en een gezonde dosis lef.

  Communicatief sterk.Inventief, zelfstandig met sterk oog voor team performance.Creatief, pragmatisch en energiek.Resultaatgericht en overtuigend.

  Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.Drive en ambitie om verder te groeien binnen de Eurofins organisatie.

  Extra informatieInteresse?Wil je meer informatie over deze uitdagende functie neem dan contact op met Michiel Prins, Talent Acquisition Manager, via +31 6 44835778 of michielprins eurofins.

  com.Heb je belangstelling voor deze vacature, dan nodigt Eurofins je graag uit om te reageren. Wij willen je verzoeken je CV en motivatiebrief achter te laten op onze sollicitatiepagina.

  Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.SummaryType : Full-timeFunction : Human Resources

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier