Software Engineer
Hartd.
Nederweert, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Wil jij als Software Engineer werken aan innovatieve machines bij een internationaal vooraanstaande machinebouwer? Deze organisatie loopt al 40 jaar voorop in de food branche.

Hiervoor hebben ze onder andere een innovatie-lab ingericht in een aangrenzend kantoorpand, waar engineers de ruimte krijgen om oplossingen voor nu én voor de toekomst te creëren.

Ben jij ook gericht op de toekomst? Lees dan snel verder!

Jij bent verantwoordelijk voor het softwarematige ontwerp van machines en machinelijnen in de food branche, specifiek gericht op kaas.

Jouw klanten komen uit alle hoeken van de aarde en waarderen jullie om de professionaliteit en branche specifieke oplossingen.

Naast het engineeren, programmeren en in bedrijf stellen van mooie machines geef jij ook advies aan klanten, sales en projectmanagers op het gebied van engineering.

Je werkt in multidisciplinaire projectteams en denkt altijd mee over verbeteringen in het proces en de techniek.

Functie eisen

Voor deze verantwoordelijke functie heb je enkele jaren relevante ervaring nodig als Software Engineer in de machinebouw.

Jouw klanten en teamleden zijn doorgaans zelf geen techneuten, daarom is het belangrijk dat jij technische details kan vertalen naar voor iedereen begrijpelijke taal.

Je kan de voordelen en nadelen helder beschrijven van technische keuzes, zowel in het Engels als in het Nederlands. Bij voorkeur ook in het Duits.

Daarnaast zijn een hoge mate van plantmatig werken, structuur en nauwkeurigheid erg belangrijk in deze functie. Herken jij jezelf hierin en voldoe je aan de onderstaande voorwaarden?

Reageer dan direct en neem binnenkort jouw plaats in het innovatie-lab in.

 • Je hebt minimaal HBO niveau in de richting van Elektrotechniek, Industriële Automatisering, Technische Computerkunde of aanverwant.
 • Je hebt kennis van 2D of 3D ontwerpsoftware, bijvoorbeeld in Solid Works
 • Je hebt kennis van Siemens S7 PLC programmeertechniek

  Arbeidsvoorwaarden

  Werken bij een innovatieve club die nieuwe oplossingen bedenkt voor indrukwekkende machines levert jou in de eerste plaats heel veel werkplezier en technische uitdaging op.

  Je komt terecht bij een internationaal erkende specialist op het gebied van kaasverwerkende machines, wat jou een dynamische werkomgeving biedt.

  Als Software Engineer Machinebouw heb je onder andere recht op deze arbeidsvoorwaarden :

 • Een goed salaris, aangepast naar jouw wensen en toegevoegde waarde
 • Flexibel werken is hier mogelijk, bijvoorbeeld vanuit huis werken of aangepaste werktijden
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Klein Metaal
 • Je hebt 13 aanvullende verlofdagen in de vorm van ADV
 • Er wordt echt meegedacht met het personeel, je zult merken dat heel veel mogelijk is hier
 • Het gaat om een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van SPIE gaat versterken. Continu Professionals begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan.

  Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Dat geeft jou een zeer groot voordeel! Wij zorgen er namelijk voor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat.

  Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier