Pedagogisch werker gezinsbegeleiding
Wij zijn JONG
Geldrop, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Wil jij een actieve bijdrage leveren aande ontwikkeling van kinderen? Met ruim 120 vestigingen in deBrainport regio, speelt Korein een belangrijke rol intalentontwikkeling, kinderopvang, begeleiding en activiteiten voorkinderen van 0 tot 13 jaar.

Korein is onderdeel van Wij zijn JONG.Binnen de hele organisatie wordt er gewerkt met het PedagogischKompas. In iedere situatie is ons doel : de ontwikkeling van hetkind verrijken.

Daarbij vormen welbevinden en betrokkenheid de brilwaardoor wij kijken. Ligt jouw hart bij kinderen? Vind je, net alswij, dat hun welbevinden een gezamenlijke verantwoordelijkheid is?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit doe jij.

Je wekker gaat om 6 : 30 uur. Je staat vandaag vanaf 8 : 00uur ingepland op de babygroep. Je eet nog even rustig je ontbijt,terwijl je online het laatste nieuws en je socialsbekijkt.

Weer helemaal op de hoogte, stap je opje fiets naar jouw locatie. Eenmaal aangekomen op de babygroep, kanje gelijk aan de slag want baby Sem heeft veel moeite met hetafscheid nemen van zijn ouders.

Je neemt hem vakkundig over van deouders en weet hem én zijn ouders al snel op hun gemak testellen.

De volgende dag werk je op de BSO. Inje pauze loop je even binnen bij je collega’s op de BSO groep om tehoren wat de planning voor morgen is en of er bijzonderheden zijn.

Om de talenten van de kinderen te stimuleren gaan jullie deze weekmet het thema Techniek’ aan de slag. De kinderen mogenverschillende proefjes doen en creatief met materialen aan hetwerk.

Aan het eind van de dag neem je tijd omouders te vertellen hoe de dag is verlopen en sluit je af. Vanavondheb je een teamactiviteit staan met de andere collega’s van jouwlocatie, waar je erg veel zin in hebt.

Dit is jouwwerkplek.

In de gemeenteGeldrop-Mierlo zijn vier locaties van Korein gevestigd. KindcentrumDe Kersentuin in Mierlo, Kindcentrum De Vlinder, KindcentrumVijfblad en Beneden Beekloop in Geldrop.

 • Vanwege groei zoeken weeen enthousiaste collega die ingezet kan worden op deze vierlocaties. Deze functie is heel veelzijdig;
 • geen dag is hetzelfde.Je wordt ingezet op alle diverse groepen; babygroep, peutergroep,BSO en VSO. Wanneer je wordt ingezet, bepalen we samen, waarbij jeeen grote mate van flexibiliteit hebt.

  Op allelocaties is plek voor kinderen van 0 tot 13 jaar. De leerkrachtenvan de onderbouw van school stemmen het aanbod voor de kinderen afmet de medewerkers van de dagopvang.

  Daarnaast wordt er voor eengoede overdracht gezorgd. Ook is er voor de schoolgaande kinderendie de BSO bezoeken, afstemming tussen opvang en onderwijs.

  Bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat thema’s op elkaar aansluiten.We stimuleren de ontwikkeling van kinderen op een speelse enongedwongen manier.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier