Vestigingsleider Makelaar RMT
2B Connected
Overijssel
6 dagen geleden

Introductie

Ben jij een RMT makelaar uit de regio Deventer, en groei jij een beetje uit je jasje binnen je huidige functie? Zou jij eigenlijk een eigen makelaarskantoor willen starten, maar mis je daar net de ervaring voor.

Kom dan eens met ons praten over de mogelijkheid om commercieel / vestigingsleider te worden bij een zeer gerenommeerd makelaarskantoor in jouw buurt.

Organisatie

Het betreft een innovatieve makelaar met meerdere vestigingen in de regio, waar jij woonachtig bent. Het betreft een allround concept, waar onder meer aankoop, verkoop, taxaties en hypotheken kunnen worden aangeboden aan de klant.

Functie

Als RMT vestigingsleider ben je verantwoordelijk voor het pioniers werk op de vestiging. Je gaat jezelf profileren binnen je netwerk en zorgt dat je het visitekaartje wordt voor de organisatie.

Je bent samen met de binnendienst verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden als verkoop, aankoop en taxaties.

Functie eisen

Je bent RMT gecertificeerd en hebt kennis en ervaring van de vastgoedmarkt in de regio Deventer. Je bent een ondernemende makelaar die graag bezig is met netwerken en goed contact heeft met collega makelaars uit de regio.

Voor jouw staat klantbelang op nummer 1 en zal jij er voor zorgen dat je zijn belang het beste behartigt. Je kent de weg in de regio en bent bekend met wijken en straten, inclusief de m2 prijzen.

Daarnaast ben je volledig op de hoogte van de laatste vastgoed ontwikkelingen in de buurt. Na een korte pioniersfase zul je snel KRMT makelaars gaan aannemen om verder te groeien.

Aanbod

 • Functie voor 40 uur per week;
 • Marktconform salaris vanaf 4.000,- bruto per maand;
 • Bonusregeling;
 • Uitstekende carrièrekansen en veel ruimte voor eigen initiatief;
 • Prettige, inspirerende en resultaatgerichte werksfeer
 • Auto van de zaak
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier