Medewerker / Monteur Cleanroom (werktuigbouwkunde)
VDL ETG
Tilburg, Noord-brabant, Nederland
9 dagen geleden

Ben jij onze nieuwe, technische collega die graag in een zéér zuivere werkomgeving werkt? Heb jij ervaring met het in elkaar zetten van ingewikkelde producten?

Dan ben jij de monteur die wij zoeken! Werklocatie : Eindhoven Het gaat uitstekend met de Nederlandse economie en de werkgelegenheid in ons land.

Dat merken we ook bij VDL ETG Eindhoven.

Er is steeds meer vraag naar de hoogwaardige technische machines die onze klanten maken.

We hebben tegenwoordig allemaal een smartphone, laptop en televisie.

Maar we hebben ook allemaal regelmatig te maken met de meest moderne apparaten in het ziekenhuis.

Vanwege de grote vraag naar deze producten zijn wij volop op zoek naar fijne collega’s die ons komen ondersteunen bij het maken van onderdelen voor deze machines.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Of denk je er al jaren over na om eens bij een ander bedrijf te gaan praten? Dit is het moment om de mogelijkheden te onderzoeken.

Functiebeschrijving Als medewerker in onze speciale zuivere werkomgeving (cleanroom) houd jij je bezig met het bouwen van mechatronische machines.

Deze werkzaamheden voer je uit door het volgen van speciale werkinstructies en tekeningen.

Je let bij het bouwen van de module goed op de kwaliteit en zorgt dat het product aan het einde van de rit aan alle gestelde eisen voldoet.

Jouw profiel MBO opleiding van niveau 2 in de richting van Werktuigbouwkunde, Mechatronica, autotechniek of vergelijkbaar.

Ervaring met het bouwen van machines / modules is een pre.

Dit willen leren is een must. Ervaring met tekening lezen Ervaring met MS Office Teamplayer en communicatief sterk Wat bieden wij?

Als je komt werken bij VDL ETG Eindhoven, dan krijg je naast een leuke baan vooral ook een leuk team aan nieuwe collega’s om je heen.

We vieren samen successen met een lekkere lunch of tijdens het jaarlijkse VDL-feest. Kracht door samenwerking is het motto van VDL en dat zie je in onze cleanrooms.

Samen met je collega’s zorg jij samen dat de modules op tijd klaar zijn. Enthousiast geworden? Laat het ons weten via de sollicitatiebutton want wij zijn nieuwsgierig naar jou!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier