Begeleider
Randstad
HUIS TER HEIDE UT, NL
2 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ben jij een begeleider die in de gehandicaptenzorg wilt werken? Wil jij als begeleider graag op een vaste locatie werken? Lees dan snel verder!

Je vindt in het mooie Huis ter Heide de woonlocatie waar jij als begeleider aan de slag zal gaan. Deze locatie bestaat in totaal uit 24 appartementen voor mensen met een verstandelijke beperking.

De meeste cliënten die hier wonen zijn al wat ouder. De appartementen liggen op de tweede en derde verdieping van het gezondheidscentrum dat eronder zit.

In het gezondheidscentrum zit de medische dienst waar onder andere de fysiotherapeuten en tandarts werkzaam zijn. Verder heb je op elke verdieping een gezamenlijke woonkamer, waar de bewoners gezellig met elkaar kunnen kletsen of koffie kunnen drinken.

De woongroepen waarop je ingezet wordt zijn met cliënten van laag tot gemiddeld niveau, waarbij ze ondersteuning nodig hebben bij de lichamelijke zorg.

Ervoor zorgen dat de bewoners netjes voor de dag komen is wat jij belangrijk vindt! Het om kunnen gaan met tilliften is een pré.

Kan jij nog niet zelfstandig werken met tilliften, dan bieden wij jou hiervoor een cursus aan, die geheel door ons betaald wordt! Door de zorg die jij de cliënt biedt, kunnen zij op een prettige manier wonen en met een goed gevoel naar hun activiteiten toe.

Samen met jouw collega's zal jij ervoor zorgen dat de cliënten de zorg krijgen, die zij nodig hebben. Door de zorg die jij de cliënten bied, kunnen zij op een prettige manier wonen en met een goed gevoel naar hun activiteiten toe.

Wat verwachten wij van jou :

 • MBO niveau 4 diploma waarmee je als begeleider in de gehandicaptenzorg mag werken (bijv. MMZ of Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen)
 • Recente werkervaring in de gehandicaptenzorg
 • Bekwaam met ADL handelingen
 • Wat mag jij van Randstad verwachten?

  Wanneer jij gesolliciteerd hebt, zullen wij zo snel mogelijk contact me je opnemen om jouw sollicitatie te bespreken. Hebben wij een goed eerste telefonisch gesprek, dan nodigen wij jou graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

  Tijdens dit gesprek kunnen wij je meer vertellen over de afdeling, maar zullen wij natuurlijk ook afspraken, zoals een contract en salaris met jou bespreken.

  Wat kan je van ons verwachten :

 • Salaris conform cao gehandicaptenzorg schaal 35
 • Een vaste werkplek voor 4-40 uur per week
 • Vergoeden van het VOG
 • De mogelijkheid om cursussen te volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een cursus medicatie of omgaan met agressie
 • Ben jij geïnteresseerd en kan jij niet wachten om te starten? Solliciteer dan direct door op de knop hieronder te drukken! Heb je vragen dan kan je ons bellen of mailen.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier