PLC Software Engineer
JAWS B.V.
Enschede, NL
4 dagen geleden

PLC Software Engineer

Ambieer jij een functie als PLC Software Engineer in de regio Enschede en ben jij graag verantwoordelijk voor het maken van programma’s voor PLC systemen (daar waar hoofdzakelijk Siemens S7 / Tia Portal wordt gebruikt, dan is dit misschien we de functie die jij zoekt.

Binnen deze functie wordt ook gebruik gemaakt van o.a. HMI panelen, servo besturingen, frequentie regelaars en safety-controllers die geprogrammeerd of ingesteld dienen te worden.

Ook zal jij af en toe betrokken zijn bij het uitvoeren van klant specifieke aanpassingen (op locatie) zoals bijvoorbeeld PLC upgrades.

Jij bent bereid tot reizen en bent communicatief vaardig om zowel de klant als collega’s te woord te staan op een positieve en professionele manier.

Ben jij de kandidaat?

Als jij de geschikte kandidaat bent voor deze vacature dan beschik je tenminste over :

 • Jij hebt een HBO diploma op zak, bij voorkeur richting besturingstechniek / mechatronica of hebt een MBO diploma met een hbo werk,-
 • en denkniveau (verkregen door ervaring);
 • Ervaring en / of affiniteit met PLC-programmeren;
 • Kennis van netwerken (Ethernet, EtherCat, ProfiBus);
 • Kennis van één of meer programmeertalen (C#, VB, Java) is een pré;
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, beheersing van de Duitse taal is een pré.
 • Wat biedt het bedrijf?

  Het bedrijf biedt een afwisselende, uitdagende functie binnen een platte organisatie met een goede, informele werksfeer waar jij zelf verantwoordelijk bent voor jouw eigen werk.

  Tevens biedt het bedrijf veel ruimte voor het initiëren van ideeën en persoonlijke groei. Verder biedt het bedrijf een marktconform salaris naar kennis en ervaring.

  Bedrijfsprofiel

  Deze Internationale organisatie is gevestigd in meerdere landen waaronder ook in Enschede, deze machinebouwer produceert recyclingsystemen voor de afvalverwerkingsindustrie.

  Meer weten?

  Heeft de vacature PLC Software Engineer jouw interesse gewekt, past uitdaging bij jou en lijkt de functie jou op het lijf geschreven?

  Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

  Indien de functie niet helemaal bij jou past, maar je hebt wel interesse in een nieuwe uitdaging, ook dan mag je altijd contact met ons opnemen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier