Jurist Financiële instellingen
Eiffel
Amsterdam, ,
4 dagen geleden

Zie jij jezelf werken binnen de financiële sector? Bij EIFFEL weten we hoe we omgaan met talent en helpen we je niet alleen om je talent te ontwikkelen maar zetten we je talent ook in bij verschillende grootbanken en verzekeraars.

Zo maak jij een echte kickstart in je carrière.

Join Team Financiële Instellingen

Bij EIFFEL en vanuit ons team Financiële instellingen ondersteun jij verschillende banken, verzekeraars of pensioenuitvoerders met onder andere contractmanagement, af - en behandeling van klachten en implementatie of verandering van wet- en regelgeving.

Ook is het mogelijk dat jij een belangrijke rol pakt in een van de herstelprogramma's die in razend tempo door de bank moeten worden opgepakt en correct worden afgehandeld.

Dit pak jij als een echte prof aan, want je houdt je bezig met het :

 • opstellen, analyseren en / of beoordelen van juridische documentatie;
 • bijhouden van relevante ontwikkelingen in de markt zoals bijvoorbeeld de steeds veranderende wet & regelgeving vanuit de AFM, DNB en ECB.
 • assisteren bij het voldoen aan de toepasselijke wettelijke en financiële regelgevende vereisten;
 • adviseren van interne en / of externe stakeholders over diverse juridische onderwerpen;
 • We zeiden het al, je wilt je ook als mens ontwikkelen. Als Junior Bedrijfsjurist bij EIFFEL neem je daarom deel aan het Accelerator Program : een 2-jarig traineeship waarin leren, ontdekken en groeien centraal staat.

  In 2 jaar tijd leer je the way we work, ontdek je jouw talent en werk je aan de skills die jij extra wilt ontwikkelen. Onderwerpen zoals projectmatig werken, het ontwikkelen van jouw communicatiestijl en persoonlijk leiderschap gaan ervoor zorgen dat jij straks het verschil gaat maken bij de klant.

  Dit doe je natuurlijk niet alleen. Samen met de andere trainees vormen jullie 2 jaar lang een hechte traineegroep waarmee je niet alleen trainingen volgt, maar ook toffe activiteiten onderneemt.

  Daarnaast word je intensief gecoacht door een van onze lead trainers.

  Match jij met EIFFEL?

  Bij EIFFEL ben je zelf de regisseur van jouw carrière. Ben je ondernemend en steek je graag tijd in je ontwikkeling? Stap je makkelijk op mensen af en ben je een kei in netwerken?

  Dat zijn talenten waarmee je bij EIFFEL heel ver kan komen. Door veel met mensen te praten en te bewegen in en door onze organisatie.

  Zie je een kans voor jezelf, voor de opdrachtgever of voor EIFFEL? Dan ga je er voor. Daarbij hoef je niet alles zelf te kunnen.

  Juist als Team EIFFEL en Team Financiële Instellingen ga je voor maximaal resultaat. En net als in de topsport staan er altijd mensen klaar om je te helpen.

  Denk aan je eigen Performance Manager Kitty van Male , zij kan je vanuit haar eigen topsportcarrière de beste tips en tricks geven over duurzaam presteren.

  Voor deze functie breng je daarnaast het volgende mee :

 • Minimaal een afgeronde HBO of WO-opleiding richting Ondernemingsrecht, Contractenrecht, Privaatrecht of Arbeidsrecht; een andere richting is ook bespreekbaar!
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • WFT's in het bezit is extra mooi meegenomen!;
 • Heb je al enige ervaring opgedaan binnen een bancaire instelling, bijvoorbeeld in een stage of een (bij)baan? Dat vinden we helemaal top!
 • Wat krijg jij hiervoor terug?

  EIFFEL is meer dan alleen een opsomming van arbeidsvoorwaarden. Je blijft namelijk continu in beweging aan de hand van ons Talentenprogramma.

  Waar jij goed in bent, gaan we nog veel beter maken! Wil je alles uit je avontuur halen? Sluit dan aan bij inspirerende seminars, word uitgedaagd tijdens een kickboksles en ga eens in gesprek met andere Eiffelaars die jou verder kunnen helpen en andersom.

  Uiteraard is een goede beloning op zijn plek, we starten met het volgende pakket :

 • Bruto maandsalaris van 2.800 euro.
 • Onkostenvergoeding : 60 euro netto per maand;
 • Elektrische leaseauto en OV-kaart;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Zakelijke telefoon (ook voor privégebruik);
 • Groot aanbod aan trainingen & opleidingen;
 • Collectiviteitskorting;
 • Premievrij pensioen.
 • Klinkt dit als een match en wil jij onderdeel zijn van de leukste community van Nederland? Solliciteer dan snel of neem contact op met Gözde Sözüdogru (06-51473762 of gsozudogru eiffel.

  nl), dan maken we digitaal kennis met elkaar.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier