Servicetechnicus E&I, Zaandam
ENGIE
Netherls, North Holland , Zaandam
11 dagen geleden

jij meer afwisseling in je baan? Wil je veel leren om uiteindelijk door te groeien? Dan heeft ENGIE Services een ideale baan voor jou!

Servicetechnicus

Een kantoorbaan is niets voor jou. Liever rijd je door de hele regio om steeds op een andere locatie installaties te onderhouden of een storing op te lossen waarbij je ook plezier hebt in het contact met onze opdrachtgevers.

Welke elektrotechnische

installaties het ook zijn, jij weet er raad mee :

 • Je controleert de installatie nauwkeurig en beslist wat eraan gedaan moet worden.
 • Je ondersteunt onze klanten in de technische dienst en voert zelfstandig correctief en preventief onderhoud uit.
 • Je maakt onderdeel uit van de storingsdienst waar je periodiek wordt ingedeeld. Daarbij kan je denken aan :
 • Je lokaliseert storingen aan complexe installaties en systemen en verhelpt deze.
 • Je weet deze signalen op de juiste wijze te rapporteren
 • Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van je eigen takenpakket.
 • Wat doe je als je geen storingsdienst loopt? Dan ben je zelfstandig o

  nderhoudswerkzaamheden aan het uitvoeren

  en werk je

  werkt bij klanten in de technische dienst. Vanuit de multidisciplinaire servicedienst kun je als servicetechnicus naast werkzaamheden bij contractklanten, tevens op projecten worden ingezet.

  Elektrotechnische

  Industriële installaties hebben voor jou geen geheimen aangezien je beschikt over een aantal jaar relevante werkervaring binnen het vakgebied.

  Daarnaast heb je een afgeronde elektrotechnische

  opleiding op MBO-niveau, bijvoorbeeld MTS Elektrotechniek. Je bent stressbestendig en communicatief sterk. Ben je daarnaast enthousiast, klantvriendelijk, flexibel en leergierig?

  En houd je van aanpakken? Dan heb je alles in huis voor deze functie.

  Wat bieden wij je

  Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings-

  en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

  Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een aantal certificaten te behalen. Dan kan je denken aan een NEN3140 of HACCP-certificaat, maar ook aan vakgerichte opleidingen als hoogspanning, PLC Techniek of ATEX.

  Bedrijfsinformatie

  ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en is actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

  We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources.

  ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen.

  Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  Onder ENGIE Services Nederland valt ENGIE Services West, waar we werken met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties.

  We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling.

  We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.

  We stimuleren ondernemerschap en zijn altijd op zoek naar creatieve, duurzame oplossingen. Jouw inlevingsvermogen en passie voor techniek kun je dus bij ons goed kwijt.

  Contactinformatie

  Solliciteer meteen via de button en upload je cv met motivatie! Vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Derya Kaman op 06 825 380 50 of per mail .

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier