CE-Chauffeur Linnengoed
Logistic Force
Elsloo, NL
2 dagen geleden

Bij onze opdrachtgever in Zuid-Limburg werk je in één van de modernste wasserijbedrijven van Nederland. Moderne machines wassen, strijken en vouwen het linnengoed en de bedrijfskleding van de klant.

Jij bent het gezicht van de organisatie en verantwoordelijk voor het afleveren en ophalen (laden en lossen) van het linnen bij de klanten (dit gebeurt met rolcontainers).

Je kunt zelfstandig werken en handelt besluitvaardig om klanten servicegericht tegemoet te komen. De klanten zijn voornamelijk gesitueerd in de grote steden van Nederland, België en Duitsland, waarbij je door middel van doortastend werken en accuratesse een belangrijke schakel vormt tussen klant en organisatie.

Een vrachtwagenchauffeur die zijn chauffeur stoel als niet meer dan een onderdeel van hun werk kunnen beschouwen en buiten de cabine het verschil willen maken tussen leveren enerzijds en ontzorgen anderzijds, passen bij de visie van onze klant.

In de interne organisatie heb je veel contact met andere afdelingen ten behoeve van een optimale voortgang van het logistieke proces.

Door de dienstverlenende instelling overstijgt de planning veruit een 9-5 mentaliteit en daarom zoeken wij kandidaten die zeer flexibel zijn ten aanzien van werktijden.

Jouw werkzaamheden :

 • Je bent het visitekaartje van onze organisatie
 • Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van linnen bij het bedrijf (aan de hand van de opgestelde planning)
 • Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant en lost op een servicegerichte en klantvriendelijke wijze wensen / klachten / problemen op locatie op (indien mogelijk)
 • Functie eisen :

  Je beschikt natuurlijk over een geldig CE-rijbewijs en bent in het bezit van je code 95 en een chauffeurspas. Daarnaast :

 • Je bent klantvriendelijk, servicegericht, communicatief vaardig en hebt een representatieve uitstraling
 • Je bent 'meester' van je lading, 'kapitein' van je vrachtwagen en dienstverlener bij de klant
 • Je bent fulltime beschikbaar en flexibel ten aanzien van werktijden
 • Je hebt minimaal 6 maanden rijervaring in verband met rijden in de binnenstad van grote steden, zoals bijvoorbeeld Brussel
 • Je beschikt over een goede fysieke conditie
 • Wij bieden :

  Een uitdagende werkomgeving in een groeiend, modern en dynamisch bedrijf. Bij deze klant heerst een prettige werkomgeving en een omgeving waar bijna iedereen elkaar kent en op elkaar kan bouwen.

  Samen de schouders ergens onder zetten en hard werken, ondersteund door innovatieve oplossingen, is de typische spirit van deze organisatie.

  Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden, conform de CAO voor de Textielverzorging. In deze CAO zijn o.a. het salaris, reiskostenvergoeding voor woon-

  werkverkeer, vakantiegeld, eindejaarsuitkering, overwerk en pensioenverzekering op een goede manier geregeld

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier