Enterprise Sales Account Executive
Searchsoftware
Den Haag, The Netherlands
1 dag geleden

Hoeveel levens heb jij vandaag gered? Waarschijnlijk nul. En als Enterprise Sales Account Executive ben je daar geen uitzondering in.

Maar je kunt wel degelijk het verschil maken. Door hierbij te komen draag je bij aan de missie om medewerkers in gevaarlijke industrieën over de hele wereld veilig te houden.

Hoe willen ze dat doen?

Met behulp van de marktleidende oplossingen die ze in de cloud hebben ingewerkt. Meer dan tien jaar geleden begonnen ze met het ontwikkelen van oplossingen voor grote en complexe organisaties in gevaarlijke industrieën zoals de farmaceutische en de chemische industrieën.

Maar ook in veel andere industrieën helpen ze het werk veiliger te maken, door bijvoorbeeld op afstand bestuurbare veiligheidsswitches.

Apps om onderhoud te managen op materiaal met een hoog risico en werk inroosteren in complexe organisaties zoals raffinaderijen.

Dingen die mensen veilig houden.

Sommige van de grootst bedrijven ter wereld zijn gaan vertrouwen op deze oplossingen in hun core business. Ze zorgen voor zekerheid, veiligheid en productiviteit.

En deze bedrijven willen er wereldwijd gebruik van maken. Maar er zijn ook genoeg bedrijven die het nog niet kennen. En daar ben jij voor nodig.

Wat mag ik precies gaan doen?

Jij wordt de Enterprise Sales Account Executive, dus jij bent verantwoordelijk voor, je raadt het al, de sales. Je doet aan managing door middel van tactisch inzicht, strategie en planning.

Door de juiste voorstellen te ontwikkelen waarin alle aspecten van het product voorkomen, spreek je de beste potentiële klanten aan.

Daarmee ga je om de tafel om het beste pakket samen te stellen. Kortom; grote verantwoordelijkheden in een managersrol binnen de sales.

En wat moet ik daarvoor precies kunnen?

 • Omdat je al geruime tijd aan het werk bent in sales en / of accountmanagement, rol je hier moeiteloos in. Je weet precies hoe het werkt op verschillende vlakken;
 • financieel, product / services en de markt. De reputatie die je hebt opgebouwd in de industrieën helpt je in het zadel voor deze stap omhoog. Je bent er klaar voor.

  En wat hou ik daaraan over?

  Om het salaris hoef je deze kans niet te laten liggen. Je begint namelijk al met €6000 bruto maandelijks op je loonstrook, maar daar eindigt het nog lang niet.

  Er zit namelijk nog een bonus aan vast die, mits de targets gehaald worden, het meer dan dubbel zoveel kan maken. Je komt terecht in een hardwerkend en kleinschalig team wat lekker samenwerkt en toch zijn eigen ding doet.

  Verder vind je hier een goed pensioen, gezonde lunches en zelfs een gym.

  Vind je het ook tijd worden voor een échte stap omhoog, zowel qua uitdaging als waardering? Dan is de Apply-knop niet ver weg.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier