Contractmanager Assetmanagement
ansinger
Utrecht
15 uur geleden

Functie omschrijving Contractmanager Assetmanagement

Jouw inzet heeft invloed op de tijdige levering van materialen en diensten uit de contracten en daarmee op het beperken van het aantal en de duur van storingen.

Je bent verantwoordelijk voor het managen van technische contracten binnen het contractmanagement team.

Je hebt regelmatig afstemming met opdrachtgevers, leveranciers, projectmanagers, technici en juristen over de ontwikkelingen binnen en risico’s van de contracten.

Ook de administratieve en financiële taken regel je voor een groot deel zelf.

Je neemt deel aan verschillende teams omdat de contracten over verschillende infrastructurele systemen en diensten gaan.

Het is een uitdagende functie. Als het fout gaat is de contractmanager vaak het eerste aanspreekpunt om de impact te beperken, partijen aan te spreken en in samenwerking met medewerkers van andere afdelingen tijdelijke en structurele oplossingen te bedenken en uit te rollen.

Functie eisen Contractmanager Assetmanagement

Houd jij ook niet van losse eindjes of vage afspraken? Vind jij het ook zo fijn als documenten helemaal kloppen? Dan is dit mogelijk de juiste projectfunctie voor jou.

Als initiatiefrijke, makkelijk communicerende en nieuwsgierige contractmanager is het belangrijk dat je beschikt over :

 • Een afgeronde hbo-opleiding
 • Relevante werkervaring binnen contractmanagement
 • Kennis van contractvormen zoals D&C en DBFM en van voorwaarden zoals UAV-GC
 • Kennis van SAP is een pré
 • Bedrijfsprofiel

  ANSINGER is strategisch contractpartner van ProRail binnen de infrastructurele projecten. Als kennis- en capaciteitspartner ondersteunt ANSINGER de projectafdelingen binnen de ProRail organisatie o.

  a. op het gebied van Contractmanagement, Projectcoördinatie en Project Management.

  Arbeidsvoorwaarden

  De positie is in te vullen op freelance / ZZP basis of in tijdelijke dienst bij ANSINGER op basis van aantrekkelijke en complete arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier