Senior Projectmanager
Flexibility
Oosterhout, NL
12 dagen geleden

Senior Projectmanager (locatie Oosterhout nb)

Heb je projectmanagement ervaring in de grafische, elektrotechnische of fijn mechanische branche? En je bent weer op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan verder!

Als Projectmanager ben jij de spin in het web. Je beheert en bewaakt de planning, het budget, de middelen van de gehele projectscope.

Je bent contactpersoon voor de klant en de service engineers, je denkt mee bent betrokken en coördineert het project. Je

hebt voldoende technische kennis in huis om mee te denken met oplossingen bij klanten en je hebt voldoende ervaring om processen te vernieuwen en te verbeteren.

Je zorgt voor een goede communicatie tussen alle afdelingen alsmede de klant (nationaal en

internationaal).

De juiste kandidaat staat stevig in zijn schoenen, is vernieuwend, analytisch sterk en heeft een klantgerichte instelling.

Verder ben je een kei in het plannen, organiseren en hou je deadlines in de gaten. Bovendien kun je je goed verstaanbaar maken in

Functie eisen :

 • Een afgeronde (HBO) opleiding in een technische richting
 • Ervaring met projectmanagement
 • Ervaring met Prince of IPMA is een pré
 • Goede kennis van de Duitse en Engelse taal
 • Wat bieden wij

 • Ben je op zoek naar een internationale werkomgeving, bij een dynamische bedrijf? Indien je voldoet aan het profiel, mail dan je CV naar;
 • oosterhout flexibility.nl, Heleen de Groot, 06-1776 09 23.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier