Stagiaire Flying Tiger Copenhagen - Leiden
Flying Tiger
 Netherlands
14 uur geleden

Vette stage nodig? Flying Tiger Copenhagenin Leiden zoekt jou!(vanaf 15 jaar)

Ben je op zoek naar een leuke stage? Opeen inspirerende plek waar niet alleen jij blij wordt, maar ook de mensen om jeheen?

Kom dan je stage volgen bij Flying Tiger Copenhagen. Ons doel? Mensengelukkig maken. Een glimlach bezorgen. En als het even kan : een schaterlach.

Met onze producten en onze service. Wij zoeken daarom een geschikte stagiaire.

Zoals jij!

Jij straalt vrolijkheid uit. Klantenstappen graag op je af. Of het nu een oma is die een verjaardagscadeau voorhaar kleinkind zoekt, of een tiener die een nieuwe agenda nodig heeft : jijhelpt.

Met een klein gebaar heb je al een grote impact. Mensen gelukkiger makenzit in je genen. Je staat met een lach achter de kassa, zorgt ervoor dat dewinkel er aantrekkelijk uitziet en de schappen rijkelijk gevuld zijn.

Heb jij dit in je? Dan nog even dezelaatste check :

Je volgt een van de volgende studies : Verkoper, Eerste verkoper, Verkoopspecialist of Manager retail.

Waarmee verleiden we jou? Dat lees jehier!

Je gaat als stagiaire aan de slag binneneen internationaal concern -ruim 950 winkels in 30 landen- met een bijzonderemissie.

Wij hebben plek voor zowel een BBL stage als voor een BOL stage. Er is een storemanager die jou goed kan begeleiden, er zijn ontzettendveel leermogelijkheden en dan hebben we het nog niet eens gehad over degezellige collega's.

Misschien kan je zelfs na de stage bij ons komen werken!

Hebben we een date?

Wacht niet langer en stel je aan ons voor!Stuur je cv en motivatie! De vacature is ook te vinden op stagemarkt.nlonder Flying Tiger Copenhagen.

Locatie : Leiden

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier