Uitvoerder GWW
Kracht Recruitment
Amsterdam, NL
3 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als Uitvoerder GWW zorg jij ervoor dat werkzaamheden en andere praktische aspecten omtrent de uitvoering perfect op elkaar zijn afgestemd.

De uitvoerder GWW zorgt op die manier voor efficiënt kwaliteitswerk. Om dit te realiseren werk je nauw samen met verschillende technische disciplines en ben je eerste aanspreekpunt als het gaat om de uitvoering van het project.

Hiertoe verricht je o.a. de volgende taken :

 • Opstellen van uitvoeringsplanningen
 • Leiden van bouwvergaderingen
 • Beheren van materiaal en materieel
 • Bewaken veiligheid en kwaliteitseisen
 • Leidinggeven aan je team
 • Functieeisen

  Als Uitvoerder GWW zit leidinggeven in je bloed. Door motiverend te coachen zorg jij ervoor dat jouw team topprestaties levert! Daarnaast ben je stressbestendig waardoor je in staat bent in drukke periodes door te zetten en het gewenste resultaat toch te bereiken.

  Als Uitvoerder GWW neem je graag het initiatief en zorg je ervoor dat knelpunten binnen het proces snel worden herkent. Daarom beschik jij over :

 • Afgeronde MBO / HBO opleiding richting GWW
 • VOL VCA,-RAW UAV
 • Ervaring met automatisering
 • Opleidingsniveau : HBO

  Bedrijfsomschrijving

  Onze opdrachtgever is al jarenlang een bekende bouwer van een divers scala van infrastructurele projecten. Het bedrijf bestaat nu al tientallen jaren en is sinds de start uitgegroeid tot een veranderingsgerichte, innovatieve en duurzame organisatie.

  In samenwerking met de klant en andere belangrijke betrokkenen wordt altijd getracht vanuit een ontwikkelingsgerichte denkwijze aan projecten te werken.

  Dit maakt dat het bedrijf op dit moment voorop loopt in het werken met integrale contractvormen en het toepassen van allerlei innovatieve mogelijkheden zoals Uav-Gc, Lean, BEAAM en BIM.

  De continue ontwikkeling van het bedrijf betekend ook continue ontwikkeling van personeel en het personeelsbestand, een vacature Uitvoerder GWW is daar een direct gevolg van.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden je een full time dienstverband, een leuke vacature Uitvoerder GWW en goede ontwikkelingsmogelijkheden binnen een innovatieve organisatie.

  Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend. Echter, voor de keuze van deze functie speelt dat voor jou een minder grote rol.

  Want jij werkt vanuit jouw Kracht en persoonlijke ontwikkeling is minstens net zo belangrijk!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier