Meewerkstage Administratie Multimedia
Kees Smit Tuinmeubelen
Amersfoort, NL
18 uur geleden

Ben jij een echte aanpakker die op zoek is naar een administratieve meewerkstage? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben jij bereid om een bijdrage te leveren aan de grootste tuinmeubelwinkel van Europa? Lees dan snel verder.

 • Een nauwkeurige en accurate werkhouding;
 • Detailgericht
 • Een aanpakker, die de handen uit de mouwen steekt;
 • Enthousiasme en zelfstandigheid;
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Pre : ervaring met Adobe programma’s : zoals Photoshop of Illustrator.
 • Wat biedt Kees Smit Tuinmeubelen?

 • Een passende stagevergoeding;
 • De mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen bij de grootste tuinmeubelwinkel van Europa.
 • Je eigen werkplek binnen een enthousiast en dynamisch team.
 • Doorgroeimogelijkheden na je stage;
 • Gezamenlijke lunches met na afloop een fanatiek potje tafeltennis.
 • Hoe ziet je stagedag eruit?

  Als stagiaire administratief medewerker bij Kees ben je veel bezig met het invoeren van administratieve gegevens in geautomatiseerde systemen.

  Een groot deel van je activiteiten bestaat uit het sorteren van foto’s en deze toevoegen aan ons systeem. Dit kunnen zowel sfeerfoto’s als productfoto’s zijn die in eigen fotostudio zijn geschoten.

  Tijdens een fotoshoot halen we met z’n allen producten uit de showroom zodat de fotografen hun werk kunnen doen. Als stagiaire administratief medewerker op een Multimedia afdeling help jij ook mee met fotobewerking.

  Dit zijn basisbewerkingen in photoshop. Ook het plaatsen van afmetingen bij een tuinmeubel is iets waar jij het team goed mee kunt ondersteunen.

  Controlewerkzaamheden van de webshop behoren ook tot jouw werkzaamheden. Samen met het team draag jij zorg voor het up-to-

  date houden van alle producten op de webshop. Zo voorzien wij klanten van de juiste actuele informatie.

  Hoe ziet het team eruit?

  Het team waar jij deel van uit maakt bestaat uit mannen en vrouwen in verschillende leeftijdscategorieën. Ze houden van openheid en gezelligheid, maar er wordt natuurlijk ook hard gewerkt.

  Het multimediateam is een belangrijke schakel in de organisatie. Alle producten moeten goed staan, anders kan er online niet verkocht worden.

  In welke organisatie kom je te werken?

  Wil je graag deze openstaande stageplek invullen?

  Is het antwoord ja? Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en cv (voorzien van een recente foto) waarin je ons enthousiast maakt om je uit te nodigen.

  Of durf jij jezelf te verkopen met behulp van een videosollicitatie? Graag per e-mailsturen naar : hr keessmit.nl (t.a.v.

  mevr. Holtman). Heb je aanvullende vragen, neem dan ook contact op via bovenstaand e-mailadres.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier