Vertaler Duits
ChipSoft BV
Amsterdam
5 dagen geleden

Jouw baan

Als Vertaler zorg jij door je teksten dat Duitstalige zorgverleners precies weten hoe zij de functionaliteiten binnen ons EPD het beste kunnen gebruiken.

Je vertaalt technisch en medisch jargon van onze Nederlandse ontwikkelaars naar helder Duits voor beheerders en eindgebruikers.

Je krijgt energie van het vertalen van onze software, inclusief het puzzelen op correcte medische terminologie en bondige formuleringen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vertalen van handleidingen, helpfuncties, releasenotes en e-learningmodules.

Jouw team

Je werkt in een multidisciplinair team in ons hoofdkantoor in Amsterdam. Jouw team bestaat uit technisch schrijvers, e-learningontwikkelaars en vertalers.

Binnen dit hechte team heeft ieder zijn eigen aandachtsgebied en jullie ondersteunen elkaar in het behalen van gestelde doelen.

Jullie maken onderdeel uit van de afdeling Implementatie & Support, maar je overlegt voor de input van je teksten ook regelmatig met collega's van Research & Development en Marketing & Sales.

Hierdoor weet je precies hoe jouw vertalingen de eindgebruikers van onze software het beste kunnen helpen.

Jouw werkdag

Je wenst je collega's goedemorgen en duikt na je anekdote over gisteravond geconcentreerd in de vertaling van een nieuwe functionaliteit in de software, waaraan je gisteren bent begonnen.

Om 11.00 uur staat een vergadering gepland. Daarna is een commerciële tekst voor de website aan de beurt. Doel : gebruikers op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen.

Het is doorwerken, want er is een harde deadline. Gelukkig is er altijd wel ruimte voor een praatje. Morgen verwerk je de vertaling van de software ook in de beheerhandleiding.

Samen met je collega's besluit je de werkdag met een borrel.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier