Meewerkend assistent voorman
VDL Hapro
Fleerbosseweg 33, 4421 RR Kapelle, NL
6 dagen geleden

Na enkele jaren werkzaam te zijn als productiemedewerker / operator wil je graag doorgroeien naar een nieuwe functie. VDL Hapro helpt je bij het waarmaken van je ambities.

Voor onze kunststof afdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe assistent voorman, die van aanpakken weet!

Functie omschrijving :

Als assistent meewerkend voorman op onze kunststof afdeling werk je samen met je collega operators aan de productielijn. Je zorgt dat het proces zo optimaal en efficiënt mogelijk verloopt en dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het naleven van de regels aangaande Arbo- en veiligheidsvoorschriften.

Je werkzaamheden bestaan uit het bedienen en instellen van de vacuümvorm- of cnc freesmachine. Bij problemen in de lijn pak je deze samen met de voorman op en kom je snel tot een passende oplossing.

Door je technische kennis, ben je instaat om vanuit een tekening en / of werkinstructie de productiewerkzaamheden uit te voeren en in goede banen te leiden.

Je hebt een voorbeeldfunctie en weet anderen op een positieve manier te motiveren en aan te spreken op hun verantwoordelijkheden.

Ook het uitvoeren van visuele controle en functionele testen is onderdeel van je functie. Bij afwezigheid van de voorman, neem je zijn rol over en zorg je voor de verdeling van het werk.

Functie eisen :

 • MBO werk- en denkniveau
 • Goede technische kennis
 • Ervaring met instellen en programmeren van vacuümvormmachine of cnc freesmachine
 • Bereidt om, ongeveer 6 maanden per jaar, in twee ploegen te werken.
 • VDL Hapro biedt :

  Een leuke job in een werksfeer die open, informeel en direct is. Je krijgt de kans jezelf waar te maken in een bedrijf dat altijd in beweging is.

  Uiteraard staan daar een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden tegenover, zoals :

 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Winstdeling
 • regelmatig informele activiteiten waar je aan deel kunt nemen
 • Interesse :

  Als je interesse hebt in deze functie, ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en CV via de knop "Solliciteer".

  Het bedrijf

  Als internationaal gericht bedrijf legt VDL Hapro zich toe op de ontwikkeling, productie en assemblage van zonnebanken en autodakkoffers.

  Hierbij richt het bedrijf zich zowel op de consumentenmarkt als de zakelijke markt. Dit doen we met een enthousiast team van ruim 140 collega’s en we zoeken er nog een aantal mensen bij.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier