Productiemedewerker
Get Work
Epe, NL
2 dagen geleden

Wil jij graag aan de slag als productiemedewerker? Dan hebben wij de baan voor jou! Als een kip zonder kop over de afdeling banjeren is niet iets voor jou.

Het inpakken van pluimveevlees in dozen staat bovenaan jouw to-dolijst. Ook zorg jij voor een schone, veilige werkomgeving en natuurlijk houd jij je strikt aan de hygiëneregels.

Daarnaast voer jij allerhande taken uit als het bevoorraden van lopende banden, het sorteren, ontvellen, inpakken en afwegen van pluimveevlees, stapelen van kratten.

Ben jij er als de kippen bij?

Voor wat, hoort wat

Dichtbij huis werken, een goede werksfeer én goede arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk als het gaat om jouw nieuwe baan. Dat snapt Get Work.

Zodra jij start in de baan van productiemedewerker pluimveevlees in Epe kan je dan ook rekenen op :

 • een fulltime baan voor een langere periode.
 • maar liefst 24 vakantie- en 16 ADV dagen per jaar, op basis van een fulltime werkweek.
 • een baan in een dynamische werkomgeving.
 • een startsalaris van €9,44 bruto p / uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • gratis gebruik van de sportschool!
 • pensioenopbouw na 26 gewerkte weken (boven de 21 jaar).
 • Dit bedrijf in Epe is gespecialiseerd in het slachten en de verdere verwerking van dieren. Samen streven ze naar optimale kwaliteit in het hele proces van slacht tot verpakken.

  Door moderne productiesystemen en streng gescheiden logistieke stromen voldoet het bedrijf aan de allernieuwste standaards op het gebied van productie en voedselveiligheid.

  Als productiemedewerker pluimveevlees werk jij in een leuk veelzijdig team met diversiteit van collega's. Er heerst een informele werksfeer.

  Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de productiemedewerker pluimveevlees bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer.

  Dan nog even over de rol van Get Work hierin : waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures.

  Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dichtbij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.

  Dit breng je mee

  Op tijd, netjes en volgens de regels : dankzij jou als productiemedewerker pluimveevlees in Epe gaan alle dozen straks op die manier ingepakt de deur uit.

  Deze baan vraagt om een portie handigheid en om :

 • enige ervaring als inpakmedewerker of productiemedewerker binnen een productiebedrijf.
 • een dikke huid waardoor je bestand bent tegen koele ruimtes.
 • kennis van de Nederlandse, Engelse, Duitse óf Poolse taal.
 • een nauwkeurige en precieze werkwijze.
 • als het even kan een mbo-diploma.
 • een (t)huis in Epe of in de omgeving van Epe, bijvoorbeeld in Nunspeet, Harderwijk, Zeewolde of Apeldoorn.
 • Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren op deze vacature productiemedewerker pluimveevlees in Epe is zó gedaan : je hebt geen cv nodig, alleen de juiste mindset.

  Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work. Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier