Werktuigbouwkundig Specialist
Volker Engineering Structures
Utrecht, NL
13 uur geleden

Wat ga je doen?

Als Specialist Bewegingswerken ben jij het technisch geweten binnen integrale kunstwerkprojecten. Jij duikt in het werktuigbouwkundige hart van onze bruggen en sluizen bepaalt samen met specialisten van andere diciplines wat de beste aanpak is voor de renovatie of het onderhoud van het.

Gezamenlijk komen jullie tot een gedegen projectplan wat aan de contracteisen van onze opdrachtgever voldoet. Tijdens de uitvoering van het project beoordeel je het werk dat wordt uitgevoerd door je collega’s en onder aannemers en stuur je bij waar dit nodig is.

Je werkt nauw samen met de Specialist AI, Onderhoudsspecialist, Installatiedeskundige, werkvoorbereider, inkoper en projectleider.

Wie ben jij?

Als ideale kandidaat voor de rol Specialist bewegingswerken beschik je over een HBO opleiding werktuigbouwkunde. Je hebt meerdere jaren ervaring met werken met werktuigbouwkundige constructies, bij voorkeur binnen een projecten organisatie.

Je bent communicatief vaardig, analytisch en flexibel. Je bent een self-starter en weet je eigen weg te vinden binnen de organisatie.

Je hebt een gezonde dosis ondernemerschap en bent durft kritisch te zijn.

Jouw werkplek is op ons kantoor Utrecht. Daarnaast ben je ook geregeld op onze projectlocaties aanwezig en kan deels vanuit huis aan het werk.

Waarom VolkerRail?

VolkerRail is onderdeel van VolkerWessels, wederom uitgeroepen tot nummer 1 werkgever in de bouw!

Jouw inzet waarderen we enorm, dus dit is wat daar tegenover staat :

 • We hebben het volste vertrouwen in jou als nieuwe collega, dus we bieden je graag direct een contract voor onbepaalde tijd!
 • Bij een aantrekkelijk werkgever hoort natuurlijk ook een aantrekkelijk salaris! We bieden jou een salaris van €3250,- tot €4600,- bruto per periode van 4 weken, afhankelijk van je opleidingsniveau, kennis en ervaring.
 • Dit betekent dus dat je 13 keer per jaar betaald krijgt én daar komt ook nog bij!;
 • Om er voor te zorgen dat jij je werk veilig kunt uitvoeren heb je recht op maar liefst 25 vakantiedagen plus nog eens 18 roostervrije dagen.
 • Deze kun je gebruiken om goed tot rust te komen;
 • Om jouw vakmanschap nog verder te laten groeien krijg je genoeg ruimte en vrijheid voor eigen inbreng. Daar horen goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden uiteraard bij, Jouw loopbaan is jouw verantwoordelijkheid, dus pak die kans!;
 • Vernieuwen vinden we binnen VolkerRail heel belangrijk; bij goede ideeën kun je je aanmelden voor slimmer verbetertrajecten, waarbij je met de juiste begeleiding jouw verbetering kan uitwerken en implementeren;
 • Als je wil mag je deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering. Handig want je krijgt korting;
 • Je denkt er vast nog niet over na, dus dat doen wij voor je : je krijgt van ons een uitstekende pensioenregeling van hoe kan het ook anders het pensioenfonds Rail&OV;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier