Projectmedewerker kennisbank integrale beveiliging
Rijkswaterstaat
Utrecht, NL
20 uur geleden

Projectmedewerker kennisbank integrale beveiliging

Rijkswaterstaat (RWS) wil een volgende stap zetten in de aanpak van Integrale Beveiliging. Dit omvat de gebieden informatiebeveiliging, fysieke beveiliging en privacy.

Hiervoor wordt het programma Integrale Beveiliging opgezet en uitgevoerd. Met de opzet en implementatie van de Kennisbank Integrale Beveiliging zorg je voor het vastleggen van alle kennis over dit onderwerp en de daarover in de organisatie gegeven adviezen om die kennis te kunnen gebruiken voor efficiënte en eenduidige advisering.

Durf jij deze functie aan? Lees dan snel verder!

Hoe jij bijdraagt in jouw rol

Binnen Rijkswaterstaat zijn veel collega’s werkzaam binnen Integrale Beveiliging, verspreid over de verschillende organisatieonderdelen.

Zij hebben daarbij een eerste- of tweedelijns adviestaak richting de organisatie. Wat we constateren is dat bepaalde adviesvragen regelmatig binnen meerdere organisatieonderdelen spelen.

Om efficiënt en eenduidig te kunnen adviseren, willen we een kennisbank opzetten. De kennisbank wordt een belangrijke informatiebron voor verschillende functionarissen, zoals integraal beveiligingsspecialisten en privacy adviseurs.

Je gaat werken binnen de afdeling Control & Informatie van de Corporate Dienst van Rijkswaterstaat. In deze rol werk je samen met de kwartiermaker Integrale Beveiliging en met de binnen de andere organisatieonderdelen opererende collega’s op het gebied van integrale beveiliging.

Samen draag je zorg voor het scherp krijgen van de opzet om daarna te komen tot de realisatie van de kennisbank en het vastleggen van afspraken over het gebruik van deze kennisbank.

Dit is waar jij voldoening uit haalt

De kennisbank is een nieuw instrument binnen een vakgebied (Integrale Beveiliging) dat in ontwikkeling is. Je houdt van dingen ordenen, structureren, opzetten, bouwen én je hebt het doorzettingsvermogen om dat voor elkaar te krijgen.

Wat wij aan jou waarderen

Deze rol is nieuw en de kennisbank ook. Daarom is het belangrijk dat jij jezelf actief opstelt om te komen tot een gedragen opzet en vervolgens implementatie van de kennisbank Integrale Beveiliging Je bent sterk in communicatie en weet hoe je kennis op een effectieve en aansprekende manier overdraagt aan verschillende professionele doelgroepen.

Je pakt van nature een verbindende rol op, bent gericht op samenwerking en denkt mee in kansen en mogelijkheden. Dit vraagt een proactieve, ondernemende en assertieve houding.

Je durft zelfstandig beslissingen te nemen, initiatiefrijk en analytisch sterk.

Wil je meer informatie over de vacature voordat je gaat solliciteren?

Bel of WhatsApp met Lotte van Lith, kwartiermaker Integrale Beveiliging, via 06-29632232. Zij staat je graag te woord.

Vacaturenummer : CD-22-192

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier