Verzorgende zonder IG, ben jij klaar voor de toekomst met de opleiding VIG/MMZ?
TanteLouise
Bergen op Zoom, Noord-Brabant
6 dagen geleden

Wie ben jij?

Bij tanteLouise leveren we zorg op een respectvolle en liefdevolle manier. Warm. Daarvoor heb je de juiste kennis en vaardigheden, al is dat voor tante niet genoeg.

Tante zoekt vooral medewerkers met de juiste instelling. Verzorgenden die niet alleen van aanpakken weten, maar met het hart op de juiste plaats.

Die het echt leuk vinden om anderen blij te maken met een vriendelijk woord of een helpende hand. Die het fijn vinden om het gezellig te maken op de afdeling, die plezier beleven aan de contacten met familieleden of mantelzorgers.

Enthousiaste collega’s die met frisse ideeën het leven van de cliënten net dat beetje extra kleur geven.

Medewerkers die aan de opleiding op maat willen beginnen, beschikken in elk geval over het juiste basisdiploma (dit is een must!), zoals :

 • Ziekenverzorgende
 • MDGO VZ kort / lang
 • Gezinsverzorging-, verzorgingshuis- of bejaarde verzorgende
 • Kraamverzorgende
 • Hoe werkt zo'n opleiding bij tante?

  Het is eigenlijk heel eenvoudig : in een maatwerktraject van maximaal 16 maanden, afhankelijk van wat jij nog nodig hebt om gediplomeerd Verzorgende IG / MMZ te worden, ben je voornamelijk aan het werk als Verzorgende (in het aantal uur dat jij wenst!) en ga je daarnaast één keer per week naar school.

  Scalda start de opleiding jaarlijks in september en februari, maar tanteLouise biedt aan (en dat is echt alleen bij tante) om voordat de lessen beginnen al meteen aan de slag te gaan als Verzorgende.

  Dat is prettig, want in dat voortraject kun je alvast proeven aan je nieuwe afdeling, de collega’s en bewoners leren kennen en krijg je bouwstenen aangereikt waar je in je opleiding mogelijk al wat aan hebt.

  En (niet onbelangrijk) omdat je al meteen in dienst bent bij tanteLouise, krijg je nog een salaris ook. Je wordt ingeschaald in FWG 30 volgens de cao VVT! Om het nog aantrekkelijker te maken : indien je het traject succesvol aflegt, biedt tanteLouise je de garantie van een volwaardige baan.

  En de kosten voor de opleiding? Die betaalt ze ook.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier