Assistent accountant AA
Vinken Recruitment
Gemert, NL
10 dagen geleden

Functiebeschrijving

Je komt terecht in een gezellig team van 20 personen. De lijntjes zijn hier kort en je schakelt met veel verschillende personen.

Als assistent accountant word je al snel los gelaten, zodat je zelf kunt aangeven wat je wel en niet kunt en op die manier jezelf verder kunt ontwikkelen.

Er wordt veel aandacht gegeven aan opleiding en coaching, want dat vinden zij erg belangrijk. Je krijgt je eigen klanten waarvoor je samenstelwerkzaamheden gaat verrichten en op kantoor of op locatie administratieve ondersteuning biedt.

Ligt je interesse op automatisering? Of meer op consultancy? Of wil je jezelf op fiscaal vlak verder ontwikkelen. Er zijn mogelijkheden genoeg binnen dit kantoor.

Functie eisen

Je hebt de opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie afgerond en al ervaring opgedaan in een functie als assistent accountant.

Je weet hoe je je werk moet organiseren en zoekt de vrijheid om werkzaamheden zelf in te delen. Je hecht veel waarde aan de samenwerking, want om de sfeer goed te houden, is dit heel belangrijk.

Je bent sociaal, collegiaal en geïnteresseerd in de wereld om je heen. Zoek je een informeel, maar professioneel kantoor met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden zonder dagen te maken van 10 uur?

Dan kom ik graag met je in gesprek om je hier meer over te vertellen.

Wat krijg je

Omdat een goede work-life balance staat voorop krijg je de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Je salaris ligt tussen € 2.

400,00 en € 3.300,00 bruto per maand en je krijgt goede secundaire voorwaarden zoals 29 vakantiedagen, een goede pensioenregeling, opleidingsbudget en voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier