CNC Zetter
Metaalkanjers
Heerenveen, NL
1 dag geleden

Wat is je uitdaging als CNC Zetter?

Onze opdrachtever is op zoek naar een zetter die plaatwerk kan vormen en zetten met behulp van CNC-zetmachines. Als zetter kun je zowel zelfstandig als in teamverband plaatmateriaal van verschillende diktes zetten of ben je bereid dit te leren.

Wat wordt je geboden?

Het werken in een enthousiast team, waar innovatie, flexibiliteit en kwaliteit centraal staan.

Wat breng je mee als CNC Zetter?

 • Je hebt minimaal VMBO-niveau,;
 • 1 jaar ervaring als CNC-machine bediener;
 • Bent accuraat en kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren.
 • Waar ga je werken?

  Onze opdrachtgever heeft zich altijd breed georiënteerd in de markt. Onze opdrachtgever is een prominente toeleverancier voor de Nederlandse jacht- en scheepsbouwbranche zowel als de machine en apparatenbouw.

  Heb je interesse? Reageer dan via de sollicitatiebutton of stuur je cv naar . Voor vragen over het bedrijf en de functie kun je terecht bij Junice Mauriks op 06 18 25 89 02 , ook buiten kantooruren.

  CNC Zetter

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier