Vice President Retail & Consumer Products
Quaestus
Netherlands
3 dagen geleden

Description

Onze opdrachtgever is het nieuwe wereldwijde strategieen consulting merk dat zich richt op digitale innovatie, consulting en transformatie.

Met het nieuwe merk worden de krachten op het gebied van strategie, technologie en consulting verenigd.. Middels een team van ruim 6.

000 medewerkers, gevestigd in meer dan 30 kantoren en 10 creatieve studio’s over de wereld combineert onze opdrachtgever toonaangevende expertise in strategie, technologie, data science en creatief ontwerp om CxO’s te helpen bij de volgende stappen in hun bedrijfsstrategie.

Vooroplopen in de wereld van je klanten met de nieuwste strategieen, technologieën en innovaties met een professioneel team, is waar je voor staat.

Consumer Products(CP) en / of Retail (R) is jouw markt waarin je je beweegt en waarin je als inspirerend business partner wordt gewaardeerd.

Je bent toe aan een stap waarbij je je vleugels kunt uitslaan, waar ondernemerschap wordt gewaardeerd en waarbij je de vrijheid krijgt om je creativiteit kwijt te kunnen.

Een stap waarbij een team van professionals beschikbaar is op het gebied van consulting en de volle breedte van technologie om de projecten die jij weet binnen te halen, stevig te bemannen.

De Vice President Consumer Products acquireert en begeleidt grote adviesopdrachten in de CP of R markt op het gebied van data management, supply chain management en / of customer engagement (digital innovation & transformation).

Als strategisch adviseur op C-level / Boardroom en een inspirerend thoughtleader voor relaties en collega’s ontwikkel en realiseer je vernieuwende oplossingen voor de branche vanuit een duidelijke visie op de markt.

Capgemini Invent heeft met een sterk team van adviseurs een grote klantenkring opgebouwd. Als adviseur werk je nauw samen met collega’s uit andere delen van de organisatie.

Deelnemen in dit dynamische team geeft je de kans om het maximale uit jezelf te halen en te acteren binnen nationale en internationale transformatietrajecten.

Je voert je opdrachten uit bij een selecte groep klanten die je bij voorkeur zelf acquireert. Naast je werk bij klanten vind je het een uitdaging om collega consultants verder te ontwikkelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier