Javascript Web Developer Front End ASP. NET C# | HBO WO
wr
Delft, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Organisatie :

Wij zijn een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen.

Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen.

Bij ons werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie.

Wij staan open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang en van een vaste werkkring waar je jaren werkt aan dezelfde krachtige software, dan zit je bij ons helemaal goed.

Functie :

Web Developer ASP. NET C# HBO WO 3.000 - 4.500 Web Developer

Voor de vacature als Web Developer ASP. NET C# Delft HBO WO ga je het volgende doen :

Als web developer bij ons werk je mee aan veel verschillende projecten binnen het portfolio van ons bedrijf. Jij neemt graag verantwoordelijkheid én wij bieden je de kans om je verder te ontwikkelen, uiteraard met de daarvoor benodigde ondersteuning.

Jij werkt graag in kleine teams waar jouw inbreng telt. Je hebt plezier in het omzetten van wensen van de klant naar kwalitatieve en functionele websites en webapplicaties.

Bij ons heb je gedurende de projectfase direct contact met de klant om samen tot het optimale resultaat te komen. Je werkt graag in teamverband, maar je kunt ook zelfstandig onze klanten verder helpen.

Als web developer zijn je werkdagen afwisselend. Je werkt op ons kantoor en in andere gevallen werk je, samen met collega’s, op locatie direct samen met de klant.

Daarnaast hebben we regelmatig vrijdagen waarop we met alle collega’s werken aan de ontwikkeling van bestaande of nieuwe producten.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Web Developer ASP. NET C#, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Voor deze vacature vragen wij Web Developer front, javascript en front-end

Functie eisen :

 • Je hebt HBO / WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van en het liefst ervaring met Microsoft stack : .NET, ASP.NET MVC, C#;
 • Je hebt kennis van Javascript (jQuery, Angular) en SQL;
 • Je bent bekend met de belangrijkste toepassing van HTML en CSS;
 • Je hebt gewerkt met Visual Studio, SQL Server Management Studio, IIS en Git;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Je bent leergierig, accuraat en positief kritisch;
 • Je bent communicatief vaardig en denkt graag mee over nieuwe oplossingen en producten;
 • Je woont in de omgeving van Delft, Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam en Vlaardingen.
 • Aanbod :

  We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.

  De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

  WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.

  WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.000 tot Euro 4.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.

  WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.

  Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

  Inlichtingen :

  Vacatures die online staan van WR zijn actueel.

  Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.

  Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

  Sollicitatie :

  Solliciteer nu direct met de button solliciteren.

  Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.

  WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

  In de buurt van : ZH, Leerdam, Vlaardingen, Berkel en rodenrijs, Valkenburg, Schiedam, Voorschoten, Krimpen aan de lek, Bergambacht, Capelle aan den ijssel, Rijswijk, Delft, Zwijndrecht, Bodegraven, Hoek van holland, Scheveningen, Loosduinen, Randstad, Maassluis, 's gravenhage, Gorinchem, Sliedrecht, Dordrecht, Papendrecht, Arkel, Wassenaar, Voorhout, Leidschendam, Lisse, Rotterdam, Zoetermeer, Den haag, Voorburg, Leiden, Pijnacker, Zh, Zuid-Holland.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier