Vrachtwagenchauffeur C(E) Koeltransport Ridderkerk
Randstad
RIDDERKERK, NL
5 dagen geleden

Chauffeur CE gezocht!

Voor een groot transportbedrijf in de regio zoeken wij een trekker oplegger chauffeur met het CE rijbewijs! Bij voorkeur met ervaring in de koeltransport.

Het betreft het vervoer van groente en fruit van en naar de distributiecentra, maar ook bij kwekers worden producten opgehaald.

Je dient erg flexibel te zijn daar je doordeweeks en in het weekend ingezet kan worden en op diverse diensten (ochtend / middag / om de week dag / nacht).

Functie eisen :

 • Rijbewijs CE - Code 95
 • In bezit van Digipas
 • Representatief en flexibel
 • Ervaring met koeltransport is een pré
 • Beschik jij over bovenstaande kwalificaties en heb jij interesse, reageer dan snel via de onderstaande link! Graag je CV toevoegen met contactpersonen van je laatste werkgevers voor het inwinnen van referenties.

  Om voor deze vacature in aanmerking te komen dient u in het bezit te zijn van een geldig C(E) rijbewijs. Wanneer u niet in het bezit bent van dit verplichte document zal uw sollicitatie niet verder in behandeling worden genomen.

  Dit geldt ook voor de verplichte kwalificatie code 95. Wanneer u niet in het bezit bent van deze documenten, maar u wilt hiervoor opgeleid worden kunt u een bericht sturen naar chauffeurworden nl.

  randstad.com. Sollicitaties zonder bijgevoegde cv of motivatie worden ook niet in behandeling genomen.'

  2170738

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Soraya Raufi

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier