Host (M/V) Hoofddorp 22-32 uur
FNG Group NL (PROMISS)
Hoofddorp, NL
1 dag geleden
source : Fashionunited

Host (M / V) Hoofddorp 22-32 uurHost (M / V)(22-32 uur)Promiss staat voor affordable luxury met een perfecte balans tussen moderne klassiekers, fashion items en bijzondere eyecatchers.

Promiss is er voor vrouwen met een eigen stijl en een sterk karakter die zoeken naar de perfecte fit en eigentijdse mode die haar beste features benadrukt.

De collectie wordt ontworpen vanuit deze vrouw met karakter die weet wat ze wil en wat bij haar past. Zij inspireert ons en op onze beurt willen wij haar inspireren.

Stijl kent geen maat of leeftijd. Character is the essence of Style is ons motto.Wij vragen passie, toewijding en karakter.

Wij bieden een sprankelende werkomgeving in een winkelteam waarin je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor het uitdragen van onze merkbeleving naar onze gasten.

De functie : Als Host ben je gedreven om voor elke gast een merkbeleving te creëren door je open houding en je personality.

Werken voor Promiss maakt je trots en dit straal je uit. Je communiceert gemakkelijk en voelt feilloos aan waarom de gast ons bezoekt en speelt daar op in.

Je hebt oog voor details en deelt graag je kennis over materialen en onze producten. Je bent een teamplayer en neemt je verantwoordelijkheden vanzelfsprekend op je.

Gastvrijheid zit in je DNA en stelt alles in het werk om iedereen tevreden te stellen. Met je commerciële instelling ben je een mooie aanwinst voor het verkoopteam.

Verder ben je medeverantwoordelijk voor alle voorkomende winkelzaken en werkzaamheden.Wij vragen :

 • MBO werk- en denkniveau
 • Je bent gedreven in het verlenen van service en voelt je thuis in het verkoopvak.
 • Je beschikt over enige kennis m.b.t personal styling, actuele trends en materialen.
 • Je beschikt over een pro actieve houding en hebt ervaring met feedback geven en ontvangen.
 • Zelfstandigheid, zelfredzaamheid evenals gezond verstand zijn belangrijke eigenschappen. Een echte teamplayer die van aanpakken weet en een extra stap wil zetten voor het team, de brand en vooral de gast.
 • Wat bieden wij je?Een uitdagende functie in een dynamische omgeving met volop kansen om jezelf te ontplooien. Uiteraard hoort hier een passend salaris bij binnen VGT CAO salarisschalen.

  Meer informatie en solliciteren : Voor meer informatie over de functie en het sollicitatieproces kun je contact opnemen met recruitment promiss.

  nlDirect solliciteren? Graag ontvangen wij je motivatiebrief en CV via onderstaande button.Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel en het opvragen van referenties kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

  Wil je meer weten over het werken bij de FNG Group in Nederland? Klikhier

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier