Werkvoorbereider wegen | rioleringen
bouwhuysch
Heerhugowaard, NL
1 dag geleden

Één club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch.

Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de civiele techniek.

Dit betekent dat we elke dag een club fantastische ingenieurs leveren aan de beste bedrijven en projecten in wegen, water en beton.

Onder één contract bouw je aan jouw carrière bij de mooiste projecten van onze branche. Dat is wat wij doen, én waar ga jij je mee bezig houden?

Als Werkvoorbereider Infra ben je overal op voorbereid; jij bent verantwoordelijk voor de aanleg en reconstructie van zowel wegen als rioleringsstelsels.

Door jouw sterke ontwerp wordt de wijk woonrijp gemaakt. Bij het ontbreken van een goed ontwerp lopen de werkzaamheden uit en kunnen de bewoners later hun huis betreden.

Het is dus zaak dat jij een goed inventarisatie van de buiten situatie maakt en dit vertaalt naar een daadwerkelijk ontwerp.

Zie jij jezelf dit al doen ? Ik nodig je van harte uit om hier samen verder over te praten.

Jouw skills

 • De functie als Werkvoorbereider Infra is uitermate geschikt voor iemand met HBO civiel technische opleiding;
 • Ben je bijna klaar met je opleiding dan nodigen wij je ook van harte uit om te reageren;
 • Je kunt je vinden in het gezegde dat een goede voorbereiding het halve werk is.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Dit advies- en ingenieurs is onderdeel van een middelgrote aannemer; hierdoor combineer je de voordelen van een grote en kleine organisatie.

  Je zit niet vast binnen je eigen werkgebied maar je wordt ook uitgedaagd om mee te werken met andere afdelingen binnen verschillende vakgebieden.

  Dit adviesbureau focust zich op het toepassen van nieuwe technieken op het gebied van 2D / 3D enigineering & modelling en BIM werken.

  Als zusterbedrijf van de middelgrote aannemer realiseer je als fullservice infrabedrijf integrale projecten in samenwerking met verschillende ketenpartners zoals projectontwikkelaars en ontwikkelde bouwers.

  Dit adviesbureau is een dynamische bedrijf met respect voor het verleden maar het vizier gericht op de toekomst. Ben jij op zoek naar persoonlijke- en technische ontwikkeling dan dagen wij jou uit om dit doen binnen de grote diversiteit van dit bedrijf.

  Benefits - Werkvoorbereider wegen rioleringen

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen.

  Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als werkvoorbereider.

  We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de €2500,- en €4000,- per maand .

  Maar zoals we al zeiden : dat is voor ons meer dan logisch.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier