Magazijn medewerker m/v
Logistic Force
Oosterhout, NL
33 minuuten geleden

Wij bieden je een afwisselende baan in een internationale werkomgeving, waarin je werkt met grote namen binnen de zoetwaren-

en chocoladebranche. Je krijgt de de vrijheid om verantwoordelijkheden op je te nemen in een snel groeiend, jong bedrijf!

Wat ga je doen?

Jij gaat er voor zorgen dat de goederenstroom in het magazijn in orde is! Hierbij is het handig als je zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

De werkzaamheden bestaan uit het verwerken van inkomende en uitgaande goederen, dit gebeurt zowel handmatig als met behulp van een pompwagen en / of een heftruck.

Daarnaast houd je jezelf bezig met het verzamelen, controleren en gereed zetten van orders. Ze werken met WMS, het is dus handig als je daar mee overweg kan.

De werkzaamheden worden verricht in de dagdiensten, je bent 's avonds dus lekker thuis!

Wat is belangrijk?

 • Ervaring; ervaring op een heftruck, reachtruck en / of man-up truck is gewenst. Het is daarbij van belang dat je hiervoor een certificaat hebt of bereid bent het certificaat te behalen.
 • Zelfstandigheid ; je werkt zelfstandig in het magazijn.
 • Bereid zijn om te leren; mocht je bijvoorbeeld nog niet over ervaring op de man-up truck beschikken, dan is er de mogelijkheid om dit te leren bij het bedrijf en tevens je certificaat te behalen.
 • Doorzettingsvermogen; je geeft niet zomaar op!
 • Accuratesse; je werkt netjes en accuraat.
 • Hoe we je terugbetalen?

 • Op 1.001 manieren. Te beginnen met een salaris conform CAO van de inlener. Maar misschien nog wel belangrijker zijn de '
 • extraatjes'. Zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw toekomst, maar investeren we er ook in.

  Denk hierbij aan de benodigde certificaten voor de werkzaamheden. En ben je supergemotiveerd? Dan zijn er nog vele andere opleidingsmogelijkheden bij Logistic Force.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Continue" or "Continue with Google" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier