Verzorgende IG
Amstelring
De Makroon, Amsterdam
4 dagen geleden

24-36 uur per week

Wil je als verzorgende meer betekenen voor mensen met een somatische indicatie? Wil je net die stap extra doen, waardoor zij de zorg ontvangen die zij verdienen?

Ons team op De Makroon heet je van harte welkom. Wil je als verzorgende meer betekenen voor mensen met een somatische indicatie?

Wil je net die stap extra doen, waardoor zij de zorg ontvangen die zij verdienen? Ons team op De Makroon heet je van harte welkom.

Werkplek

Ruime kamers, betrokken en attente medewerkers, veel privacy en vernieuwend. Dat zijn enkele kernbegrippen van woonzorgcentrum De Makroon.

Zorgappartementen voor ouderen met somatische klachten of dementie, zijn gehuisvest in het nieuwe gebouw De Makroon op de 1e etage en maakt onderdeel uit van een huurcomplex voor senioren.

Bewoners en medewerkers kunnen genieten van een mooi buitenterras. De Makroon is gelegen in het hart van de stad, op de overgang van Jordaan en Leidspleinomgeving.

Veel centraler kan het niet waardoor de locatie erg goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. De Makroon maakt onderdeel uit van zorgorganisatie Amstelring.

Diana (Contactverzorgende) : "Een fijne en vernieuwende werkplek waarin ik altijd een beroep kan doen op mijn collega’s, vanuit alle disciplines.

Door onze nieuwe manier van werken’ worden ook familieleden betrokken in de multidisciplinaire overleggen. Zo verbeteren we de zorg en staat de bewoner centraal!"

Functie

Als betrokken verzorgende IG doe je je werk vol liefde en overgave. Je bent van het doen en aanpakken, geniet van het samenwerken en draait je hand er niet voor om af en toe een extra taak op te pakken.

Daarom kom je ook zo goed tot je recht in ons zelforganiserend team met leuke collega’s. Samen met hen ondersteun je bewoners met een somatische of psychogeriatrische zorgindicatie in hun dagelijkse verzorging.

Je ziet erop toe dat mensen hun medicatie innemen en verricht de verpleegtechnische handelingen. En dat allemaal volgens de individuele zorgplannen die je zelf opstelt in overleg met de bewoners, hun mantelzorgers en het multidisciplinair team.

Het verschil maken

Maar niet alles loopt altijd volgens plan. Soms verandert de fysieke of psychische toestand van bewoners. Omdat je ze van heel dichtbij kent, valt jou dat als eerste op.

Aan jou de uitdaging en de eervolle taak om hen bij te staan. Hoe voelen zij zich? Welke zorg en aandacht hebben zij nu nodig?

Met jouw inlevingsvermogen weet je mensen te prikkelen, bijvoorbeeld om activiteiten te doen die ze nog wel kunnen. En dat is mooi werk, want hoe klein je bijdrage soms ook is, de dank van onze bewoners is groot.

Profiel

Bij De Makroon willen we alleen het beste voor de bewoners. Dat je plezier uitstraalt en liefdevol je werk doet, staat voor ons op nummer één.

Daarnaast zien we graag het volgende terug :

 • diploma Verzorgende IG (mbo-niveau 3)
 • groot hart voor ouderen(zorg)
 • zelfstandigheid in het werk, maar ook gericht op samenwerking binnen het team
 • alertheid : je constateert veranderingen bij de bewoners vroegtijdig
 • communicatieve vaardigheid : je weet goed te rapporteren wat je hoort en ziet
 • beschikbaarheid ook ’s avonds en in het weekend
 • Wij bieden

  Net als overal in de zorg zijn je salaris en primaire arbeidsvoorwaarden gewoon volgens CAO VVT ingeschaald in FWG 35. Ook onze aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn erg goed.

  Een greep uit wat we je allemaal te bieden hebben :

 • Een fijne werkplek en prettige werksfeer : Amstelring staat voor liefdevolle zorg, vrijheid en ruimte voor eigenheid; als medewerker kun je dat alleen bieden als je dat zelf ook ervaart.
 • Mooie extra’s zoals aandacht voor combinatie werk en mantelzorg thuis, een chromebook om te gebruiken voor je werk en privé, eindejaarsuitkering en leuke personeelskortingen op verzekeringen, theater en concerten.
 • Goede scholingsmogelijkheden : je krijgt de kans om je te specialiseren in zorgvragen en door te groeien naar hogere zorgniveaus zoals EVV of Verpleegkundige niveau 4.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier