Postbezorger
Randstad
Zaltbommel, NL
6 dagen geleden

Zaltbommel, Hedel, Ammerzoden, Velddriel, Kerkdriel, Rossum.

Ben jij opzoek naar een flexibele baan als postbezorger? Voor een grote klant in de postbezorging zijn wij opzoek naar bezorgers die graag vanuit huis willen werken.

Deze vacature staat open voor fulltime of parttime beschikbaarheid. Bij parttime beschikbaarheid minimaal 3 dagen gewenst! Het salaris is €9,33 ongeacht je leeftijd.

Ben jij actief en vind je het leuk om te werken in de buitenlucht? Je bent verantwoordelijk voor een aantal wijken dicht bij jou in de buurt.

Je krijgt op maandag of donderdag de post bij jou thuis bezorgt. Afhankelijk van de afstand krijg jij een fiets of scooter te leen van het bedrijf.

Je hebt 3 dagen de tijd om deze post te sorteren en rond te brengen bij de adressen. Voor deze 3 dagen krijg je voor 3 wijken de post.

Alle wijken zijn +-5 uur werk. Je kunt zelf kiezen hoe je de tijd verdeeld. Je krijgt altijd 5 uur betaald per wijk. Afhankelijk van hoeveel wijken je bezorgt, werk je tussen de 15 tot 40 uur.

Als postbode maak jij hele wijken blij met verjaardagskaarten, tijdschriften en nog veel meer. Het is daarom belangrijk dat je zelfstandig en precies werkt, zodat alle post op de juiste plek terecht komt

Jij bent :

Graag in beweging, een echte bikkel en niet bang voor een spatje regen?

Iemand die zelfstandig aan de slag wil en de hele buurt op z’n duimpje kent.

Super flexibel, maar ook betrouwbaar en altijd op tijd.

Per direct beschikbaar tot in elk geval augustus en het liefst zou je vandaag nog aan de slag gaan.

Vind jij de sportschool niks, maar ben je wel graag in beweging én ook nog eens graag buiten? Ken je de hele omgeving van jou woonplaats al óf wil je de regio graag ontdekken?

Dan past deze job bij jou!

Solliciteer direct via de knop of bel ons snel op 0736903370.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Petry Vorselaars

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier