Sales Executive System Certification
BSI
Amsterdam
3 dagen geleden

Great that you're thinking about a career with BSI!Sales ExecutiveAls Sales Executive bij BSI ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze salesactiviteiten in de Benelux en Scandinavië.

Voor ons snelst groeiende sales team wat zich richt op certificering, training, software oplossingen en customized audits, zoeken wij een sales professional.

New business genereren en het opbouwen van een eigen netwerk zijn een belangrijk onderdeel van de functie. Daarnaast is relatiebeheer met bestaande klanten en partners minstens net zo belangrijk.

Dankzij jouw werk en betrokkenheid kunnen onze klanten zich verder ontwikkelen en de bedrijfsvoering op een hoger niveau krijgen.

Vanuit deze rol bedien je een breed scala aan klanten, zo spreek je het ene moment met een lokale IT-dienstverlener over een interessante training en het andere moment over informatiebeveiliging met een bekende multinational.

Tijdens jouw werk als Sales Executive word je ondersteund door het Salesteam (één Head of Sales, vier Business Development Executives, één Sales Executive en drie Sales Support Executives) er is altijd wel iemand waarmee je samen aan interessante cases kan werken.

Zomaar een paar werkzaamheden : Leads opvolgen en klanten begeleiden naar het gewenste resultaatHet identificeren en opvolgen van cross-sell en up-sell kansenHet vullen en beheren van jouw eigen sales pipeline in SalesforceHet uitbouwen van bestaande klanten en het verzorgen van contractvernieuwingenRelaties en contacten onderhouden met partners en consultantsDeelnemen aan beurzen en evenementen samen met collega’sHet bedenken van campagnes in samenwerking met marketingDeze rol is echt wat voor jou als je : Een winnaarsmentaliteit hebtGoed bent in presenteren, onderhandelen en enthousiasmerenJezelf wilt ontwikkelen tot sales pro in een B2B omgevingOverweg kunt met MS Office, ervaring met Salesforce is een préEen doorzetter bent en nooit opgeeftBeschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk en denkniveauDoor wilt groeien naar een buitendienst salesfunctie (Business Development Executive)Communicatief sterk bent in zowel Nederlands als EngelsWat krijg je ervoor terug?

Goed salaris passend bij je leeftijd en ervaringAantrekkelijke commissieregeling27 vakantiedagen per jaarEen fulltime dienstverbandZeer flexibele werktijdenCombinatie van thuiswerken én op kantoorLaptop van de zaak (en andere kantoorbenodigdheden)ReiskostenvergoedingThuiswerkvergoedingTegemoetkoming in de kosten van je zorgverzekeringDeelname aan onze pensioenregelingBSI (British Standards Institution) is een wereldwijde organisatie, opgericht in met meer dan 90 kantoren wereldwijd.

Er werken 5. collega’s bij BSI welke diensten leveren aan 90. klanten, die opereren in landen. Daarnaast werkt BSI samen met een netwerk van 12.

experts om standaarden te ontwikkelen. Sales speelt een essentiële rol als het gaat om het identificeren van klantbehoeften en het afstemmen van onze dienstverlening op deze wensen.

Our Excellence Behaviours : Client-centric, Agile, Collaborative. These three behaviours represent how we do things at BSI.

They help us ensure that BSI is a great place to work and a highly successful business.BSI is conducting face-to-face interviews where appropriate and possible.

If you are invited to a face-to-face interview but feel more comfortable with conducting the interview virtually, please speak to a member of our recruitment team.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier