Stagiair of afstudeerder Software Development
Axians
Zaltbommel
4 dagen geleden

Wat je doet?

Als je bij ons een stage doet of gaat afstuderen, krijg je een ervaren senior developer als begeleider. Je leert de fijne kneepjes van het development vak.

Niet alleen inhoudelijk, maar zeker ook de manier van werken die past bij een professionele dienstverlener. Denk hierbij aan een goede probleem analyse, helder ontwerp, afstemming met de opdrachtgever, development, testen en in gebruik name.

Hierin komen ook belangrijke competenties aan bod zoals communicatie, klantgerichtheid, samenwerken, resultaatgerichtheid, betrouwbaarheid en kwaliteitsgerichtheid

We hebben diverse leuke opdrachten. Afhankelijk van de duur van de stage doe je mee met het verder ontwikkelen van ons product portfolio (R&D), of doe je onderzoek naar welke nieuwe technieken het best gebruikt kunnen worden voor toekomstige ontwikkelingen.

Uiteraard kijken we ook naar je persoonlijke leerdoelen voor deze stage en combineren we dit tot een leuke, interessante en uitdagende opdracht waarmee je jezelf verder ontwikkelt.

Hoe ziet jouw uitdaging eruit?

Op maandag zijn de meeste collega’s op de zaak. Projectmanagers, business consultants, developers. Vaak vindt er dan afstemming plaats over werk wat is opgeleverd, opdrachten die in gang moeten worden gezet en de werkzaamheden voor de komende weken.

Je neemt met een consultant of met het R&D team een opdracht door. Je vraagt net zo lang door tot je zeker weet wat er van je wordt verwacht en wat het resultaat moet zijn.

Dan kun je daar de rest van de week mee aan de slag.

De software die je de week daarvoor hebt ontwikkeld, heb je zelf al uitgebreid getest en je neemt het resultaat door met de consultant die het verder gaat testen.

Maar het kan ook zijn dat je de afgelopen week intensief hebt onderzocht welke techniek het best gebruikt kan worden om twee systemen aan elkaar te koppelen.

Of hoe je Microsoft Dynamics NAV het best kunt aansluiten op een mobiele app. Je geeft dan op maandag een presentatie van je bevindingen en advies aan het R&D team of aan het MT.

Minimaal eens per week stem je de voortgang van het werk maar ook van je persoonlijke leerdoelen af met je interne begeleider.

Bij hem kun je ook terecht met allerlei vragen. Samen gaan jullie van de opdracht een succes maken!

Wat vragen wij van jou?

Je volgt nu een studie in de IT en bent op zoek naar een stage of afstudeer plaats bij een ICT bedrijf. Je hebt passie voor ICT, staat stevig in je schoenen en bent niet bang om in het diepe te springen.

Daarnaast heb je een goed analytisch vermogen en de instelling en bereidheid om je verder te ontwikkelen in een uitdagend en snel ontwikkelend vakgebied.

Je voldoet minimaal aan de volgende criteria :

 • Je volgt een HBO- of WO opleiding.
 • Je bent een gemotiveerde en gedreven student op het gebied van ICT en software ontwikkeling.
 • Je bent een daadkrachtige en enthousiaste persoonlijkheid met goede communicatie vaardigheden
 • Je bent analytisch sterk en hebt oog voor detail
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Wat bieden wij jou?

  Een leuke werksfeer en korte communicatie lijnen binnen een professionele organisatie. Een uitdagende opdracht met een marktconforme stagevergoeding en een laptop.

  Samenwerking met ervaren professionals en een vaste stagebegeleider. En wij coachen je bij de persoonlijke ontwikkeling.

  En veel te leren zoals training(en) in ontwikkeltools zoals C / AL, MS PowerShell, JSON, C#, API en XML. Het geeft je de mogelijkheid om een relevant netwerk op te bouwen voor na je studie of misschien wel een mooie baan!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier