Agrarisch Medewerker/ Melker
AB Midden Nederland
Regio Utrecht, NL
5 dagen geleden

Functiebeschrijving

Voor verschillende opdrachtgevers (pluimvee, runderen, varkens etc) in het midden van het land zijn we op zoek naar agrarische medewerkers.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn voeren, boxen instrooien,verhokken, melken en alle voorkomende werkzaamheden op de boerderij.

Kandidaten met een specialisme binnen deze sector, nodigen wij ook van harte uit om te reageren.

Functie-eisen

 • Je kunt zelfstandig werken;
 • Je bent bereid ook in het weekend te werken;
 • Je hebt ervaring in de agrarische sector en met melken;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs b en bij voorkeur eigen vervoer.
 • Wat wij bieden

  Wij bieden een uitdagende functies die past bij jouw ervaring en wensen. We bieden zowel vast als tijdelijke functies die zowel parttime als fulltime kunnen worden uitgevoerd.

  De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Dierhouderij. Ben jij een flexibele specialist die afwisselend ook in andere sectoren werkzaam wil zijn?

  AB Midden Nederland biedt hierin interessante mogelijkheden met de zekerheid van een vast contract.

  Enthousiast geworden over de vacature? Reageer dan snel! Een korte motivatie bij je sollicitatie wordt erg op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier