Headhuntersteam zoekt salarisadministrateurs
Headhuntersteam zoekt controllers
Groningen , NL
6 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Headhuntersteam is een dynamische en informele organisatie die betrokken en proactief is. We hebben oprechte interesse in mensen, zijn nieuwsgierig naar wat hen beweegt en maken scherpe analyses van ambities en personele vraagstukken van opdrachtgevers.

Over de functie

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Regelmatig zijn wij voor diverse opdrachtgevers in de regio Groningen en Drenthe op zoek naar salarisadministrateurs.

Opdrachtgevers bevinden zich in verschillende sectoren en kunnen een commercieel doel hebben of juist de publieke sector dienen.

Voor velen is de zoektocht naar een andere baan spannend en ook tijdrovend. Het kan zijn dat je al een baan hebt, maar jezelf wil verbeteren door een stap te maken of je bent werkzoekende en ziet door de bomen het bos niet meer.

Dit is heel begrijpelijk, want welke organisatie en sector past nou echt goed bij je? Hierover gaan wij graag met je in gesprek om samen tot een passend beeld te komen.

Functie eisen

 • Minimaal in het bezit van een MBO diploma op het gebied van financiële administratie of bedrijfseconomie;
 • Afgeronde PDL of VPS;
 • Werkervaring binnen de salarisadministratie is een pré.
 • Waarom Headhuntersteam?

  Als intermediair houden wij ons dagelijks bezig met de ideale match tussen enerzijds de ambities en mogelijkheden van onze kandidaten en anderzijds de eisen die een werkgever aan een bepaalde functie stelt.

  Als je bij ons solliciteert, dan spreken we jou persoonlijk en leren we jouw kwaliteiten en behoeften kennen. Dit verhaal vertellen we op onze manier aan werkgevers die voor jou interessant zijn, zodat jij hier goed in beeld komt.

  Wanneer de werkgever verdere interesse heeft organiseren we een sollicitatiegesprek. Met deze werkwijze hebben wij al 22 jaar ervaring.

  Zie jij genoeg aanknopingspunten en heb je interesse in een functie als controller? Neem dan contact op met Rens Philips van Headhuntersteam Groningen via telefoonnummer 050-5268884 of r.

  philips headhuntersteam.nl

  Groningen Vast N.o.t.k.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier