Coachend Begeleider
SHERPA
Hilversum
6 dagen geleden

Zelfredzaamheid vergroten en ieder stapje belonen. Heb jij de vaardigheden in huis om jongeren een stap verder te brengen?

Wat ga jij doen?

Uitgangspunt bij de begeleiding is het ondersteunen op ontwikkeling en mogelijkheden, rekening houdend met de beperkingen van de individuele jongeren.

Een begeleider (D) is in staat om de individuele begeleidingsbehoefte van de jongere te zien, deze te vertalen en vervolgens in te passen in het grotere geheel van de context.

Je coacht collega’s in het begeleiden van de jongeren. Hiermee bedoelen wij enthousiasmeren, vergroten van zelfvertrouwen en vakkennis, coachen op hoe spanning in fasen opbouw te signaleren en daarop te interveniëren, coachen bij en na incidenten, reflecteren en leren voor de volgende situatie.

Verder leg je verbinding met andere locaties en brengt samenwerking tot bloei.

Wat wij van jou verwachten

Een hbo diploma Social Work, SPH of gelijkwaardig, plus je

 • hebt kennis en ervaring in het werken met jongeren met meervoudige problematieken (hechtingsproblematiek, LVB en autisme) en dit praktisch kunnen vertalen in de begeleiding;
 • bent open in de communicatie en kunt daardoor goed samenwerken;
 • je weet draagvlak voor je ideeën op gang te brengen en kan mensen enthousiast krijgen;
 • kunt in onregelmatige diensten werken en bent ook bereid om met feestdagen ingezet te worden.
 • Wat wij jou bieden

  Sherpa biedt een boeiende en dynamische functie voor 32 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband als het van beide kanten klikt.

  Het salaris is conform de CAO gehandicaptenzorg. Voor begeleider D is dat FWG 45 met een maximum bruto bedrag van € 3.084, , per maand bij een fulltime werkweek.

  Standplaats is Hilversum. Voor alle secundaire arbeidsvoorwaarden kijk je bij Ons Aanbod’ op werkenbijsherpa.nl

  Solliciteren Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar email protected .

  Meer informatie heeft Esther van den Heuvel, teammanager via 06-22887130.Solliciteer direct en bij een passend cv word je gebeld voor het maken van een afspraak.

 • Begeleider een starter die graag ervaring op wil doen
 • Coachend Begeleider met helikopterview
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier