Depotmonteur Hoofddorp
Boels Rental
Hoofddorp, Netherlands
3 dagen geleden

Dit is de rol

Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten.

Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking.

Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant.

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv.

Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 • je hebt een technisch diploma A2 of A3 (bijv. richting motorvoertuigentechniek);
 • Je hebt ervaring met onderhoud / reparatie van machines en een passie voor techniek;
 • je hebt een klant- en servicegerichte instelling;
 • je bent polyvalent, flexibel, stressbestendig en nauwkeurig;
 • je bent in het bezit van een rijbewijs B(E).
 • Dit bieden wij

  Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers.

  Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. Dit is wat wij jou bieden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier