Ervaren corporate recruiter 
Grant Thornton Belgium CVBA
Alphen aan den Rijn, Netherlands
10 dagen geleden

In het kort

Wie : Je bent toe aan je volgende stap binnen recruitment en hebt al minimaal 3 jaar ervaring als corporate of desk recruiter.

Wat : Enthousiasmeren en selecteren van Advisory en IT Consultancy kandidaten. Waarom : Ruimte voor eigen initiatief en diversiteit in werkzaamheden. Waar :

Je werkt voornamelijk in de Randstad, Amsterdam en Rotterdam, maar ook zo nu en dan in Alphen aan den Rijn.

De functie

Zoek jij een afwisselende, dynamische functie waarbij je meedenkt en bijdraagt aan nieuwe ontwikkelingen binnen de organisatie?

Dan is de functie ervaren corporate recruiter jouw nieuwe uitdaging. Waarom? Grant Thornton Nederland, een accountancy en adviesorganisatie met ongeveer 500 medewerkers en onderdeel van een groot internationaal netwerk met ruim 50.

000 collega’s, groeit. Om te groeien zijn nieuwe collega’s nodig die passend zijn bij de koers van de organisatie. De uitdaging om die kandidaten te vinden en te selecteren kun jij aangrijpen.

Voor de Advisory praktijk, IT audit praktijk en andere IT functies binnen Grant Thornton zul jij verantwoordelijk zijn om starters en ervaren collega’s te bereiken, benaderen en te selecteren.

Je helpt mee om campagnes te bedenken en uit te voeren. Jij weet door je creativiteit met nieuwe ideeën te komen en dit om te zetten in wervingsplannen en concrete acties.

Arbeidsmarktcommunicatie voor deze sectoren, searchen van kandidaten, contact onderhouden met externe partijen, het voeren van gesprekken en de coördinatie van de procedures zorgt voor een diversiteit aan werkzaamheden.

Daarnaast spring je waar nodig bij en neem je werkzaamheden van de andere recruiters over.

Je komt te werken binnen een informeel en gezellig HR team bestaande uit een hoofd HR, twee HR adviseurs, een ervaren recruiter / HR adviseur, een campus recruiter en 2 medewerkers HR-

administratie. Vanuit deze afdeling wordt de accountancy- en adviesorganisatie geadviseerd op het gebied van alle HR thema’s op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

De recruiters ondersteunen de organisatie onder andere op het gebied van werving & selectie en arbeidsmarktcommunicatie.

Wegens uitbreiding zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Wij zoeken

Als ervaren corporate recruiter herken je jezelf in het volgende profiel :

 • Een afgeronde academische of hbo opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in recruitment (aan de corporate of desk zijde);
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Je komt enthousiast op personen over en beweegt je makkelijk in grote groepen;
 • Je vindt het leuk om te presenteren;
 • Je bent sterk in plannen en organiseren en kan goed overzicht behouden;
 • Je hebt sterke affiniteit met social media;
 • Je hebt affiniteit met IT en technologische ontwikkelingen;
 • Je hebt een proactieve en flexibele instelling;
 • Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden : collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.
 • Wij bieden : ruimte om te groeien

  Bij ons krijg je de mogelijkheid om wervingsplannen te bedenken en verder uit te werken. Je gaat verdere ervaring opdoen in het voeren van sollicitatiegesprekken en je krijgt de mogelijkheid om cursussen te volgen die je nog beter maken in je vakgebied.

  Informeel contact met je collega’s en een directe en persoonlijke manier van communiceren staat centraal.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier