Werkvoorbereider
Teqoia
Hengelo, Nederland
1 dag geleden

De Supervisor / werkvoorbereider die mijn opdrachtgever zoekt heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in ketels en leidingen.

De montage hiervan kun jij goed combineren met leidinggeven aan je montageteam. Jij bent eindverantwoordelijk voor de toegewezen projecten, van de calculatie tot aan de definitieve oplevering bij de klant.

Indien er storingen of andere problemen zijn dan is het aan jou om het probleem inzichtelijk te krijgen en zorg dragen voor een snelle oplossing of herstel.

Tevens zorg jij voor de veiligheid van je team, denk aan Toolbox meetings en werkplekinspecties. Wat hebben wij jou te bieden : Wij bieden jou een marktconform salaris, ervaring en opleiding zullen hierbij een belangrijke rol spelenGoede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, pensioenregeling en mogelijkheden tot een vast contractMijn opdrachtgever hecht waarde aan ontwikkelingsmogelijkheden, je krijgt een opleidingsbudget om je vakkennis te verbreden en je toekomstperspectief kunt vergrotenReiskostenvergoeding Parkeergelegenheid aanwezig Mijn opdrachtgever is een toonaangevende organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement.

Er wordt op topniveau gewerkt op het gebied van onderhoud, modificaties en Asset Management Integrity en is dagelijks actief met de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhouds-

stop op een (petro)chemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast of het onderhoud van een offshore platform.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier