Servicemonteur
Regiodienst
Netherlands
3 dagen geleden

Introductie

Wij zijn per direct op zoek naar een service monteur voor in de autowastechniek! Het bedrijf bevindt zich door heel Nederland, er is geen regio aan verbonden! Interesse? Lees dan snel verder!

Organisatie

Het bedrijf is een specialist op het gebied van de autowastechniek en is gevestigd door heel Nederland. De klant betekent veel voor de organisatie en daar wordt dan ook naar gehandeld.

Door deze instelling is het bedrijf in korte tijd gigantisch gegroeid en dus op zoek naar monteurs!

Functie

In de functie als servicemonteur behandel je storingen en voer je preventief onderhoud uit. Bij de autowastechniek komen verschillende technische processen voorbij dus het is van belang dat je naast elektrotechniek ook ervaring hebt op het gebied van hydrauliek, pneumatiek, watertechniek en chemie.

Professionaliteit en representativiteit zijn van groot belang omdat je werkt op locatie.

De eerste twee maanden wordt je opgeleid op een nieuwbouwproject om alle facetten van het vak te leren, vervolgens loop je mee met ervaren service monteurs totdat je zelfstandig genoeg bent om zelf op pad te gaan met een bus vol gereedschap.

Je hebt onderling veel contact met collega’s en doet geregeld beroep op elkaars kennis.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie wordt het volgende van je gevraagd :

 • HAVO / VWO denkniveau;
 • Afgeronde opleiding MTS richting installatietechniek, werktuigbouw of motorvoertuigentechniek;
 • Leergierig;
 • Representativiteit;
 • Geen 9-5 mentaliteit;
 • In het bezit van rijbewijs en eigen vervoer.

  Aanbod

  Je komt te werken op een functie met veel afwisselende technieken,want geen autowasstraat is hetzelfde. Het is een groeiende organisatie waarbij zowel de klant als de monteurs hoog in het vaandel staan.

  Je wordt goed ingewerkt en opgeleid zodat je uiteindelijk zelfstandig aan de slag kan.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier