Per direct fulltime (32-40u) webredacteur voor marketingbedrijf in Leiden
YoungCapital
Leiden, NL
6 dagen geleden
source : Officevacatures

Jouw werkgever

Voor een jong en ondernemend bedrijf in Leiden zijn wij op zoek naar een webredacteur. Dit ondernemende bedrijf begon in het jaar 2004 met zijn tweeen als twee freelance contentmanagers.

Zij zijn langzaamaan uitgegroeid naar een steeds grotere onderneming (zo n 60 werknemers) waarvan werken op basis van detachering nog steeds het grootste onderdeel is.

Daarnaast nemen zij volledige projecten uit handen van hun klanten zoals bijvoorbeeld migraties naar een ander systeem. Jij komt bij de opdrachtgever direct op contract en zij zullen jou, wanneer gevraagd, naar verschillende klanten sturen waar jij inhouse zult werken.

Functie

Per direct zijn zij op zoek naar een medior webredacteur, wat inhoudt dat jij al minimaal twee jaar relevante werkervaring hebt opgedaan in deze branche.

Jij wordt zoals eerder gezegd vanuit onze opdrachtgever op projecten gezet voor verschillende klanten. Bij hun inhouse of bij de opdrachtgever zelf.

Deze klanten worden wanneer mogelijk verdeeld op basis van interesse. Dit zal er voor zorgen dat jij opdrachten krijgt waar jij helemaal in thuis bent!

Gezien het feit dat jij vaak inhouse zult zitten bij verschillende klanten is het een vanzelfspreken dat jij zeer zelfstandig aan de bak moet gaan.

Elke werkdag kom jij binnen en jij weet precies wat er van jou verwacht wordt, daar ben je immers voor ingehuurd! Jij gaat ideeën voor artikelen bedenken, je stuurt de redactie aan en zult de laatste zijn die content in handen krijgt voor de publicatie! Vet!

Mocht je jouw werkzaamheden een keer eerder hebben afgerond, dan wordt er van jou verwacht dat jij verder kijkt dan jouw takenpakket om de klant op aangrenzende gebieden te ondersteunen om hun websites / content / werkwijze te evaluaren en wellicht aanpassen om zo nog veel productiever te werk te gaan of nóg beter vindbaar te worden op het internet.

Hiervoor wordt soms geschakeld met Engelse klanten, dus beheersing van deze taal in woord en geschrift is dan ook benodigd!

Lijkt dit jou echt een heerlijke baan? Solliciteer dan direct!

Functieeisen

 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Je bent een medior op het gebied van webredactie en hebt kennis van webstandaarden, webrichtlijnen en SEO;
 • Je legt zeer snel en prettig contact in een nieuwe omgeving;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent flexibel om te reizen en het hebben van een rijbewijs B is een pré.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een fulltime baan (32-40u) met uitzicht op lang dienstverband;
 • Je komt direct op contract bij de opdrachtgever en hebt dus geen uitzendcontract;
 • Een zéér net salaris op basis van jouw reeds opgedane ervaring;
 • Een heel afwisselende baan waarbij jij vaak in-house zult werken bij verschillende grote opdrachtgevers;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Zeer goede begeleiding met o.a. 2 keer per jaar een 360 graden feedback gesprek.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier